Primer Open Manga de tennis taula als Lluïsos

Esports

L’Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia, juntament amb l’Espai Daruma (Pau Alsina, 32), organitzen aquest dissabte a partir de les nou de matí, el primer torneig que girarà al voltant del món del manga. L’objectiu d’aquest esdeveniment és unir les dues aficions i generar un espai de trobada tant pels amants del tennis taula com pel del manga, ja que tots dos elements formen part de la cultura japonesa, però rarament s’uneixen.

Aquest projecte neix amb la voluntat de créixer d’aquestes dues aficions, d’una banda donar a conèixer aquest esport aprofitant la proximitat del Saló de Manga, que enguany celebra el 25è aniversari, i de l’altra apropar la cultura manga als esportistes del tennis taula com a potencials lectors.

L’Open Manga tindrà tres zones diferenciades, d’una banda la Play Zone, on hi haurà la competició de tennis taula, dividida en dues categories, una per a jugadores amb experiència i una altra per a jugadors més novells. Hi haurà una fase de grups i finalment una eliminatòria. La Fan Zone serà una àrea d’esbarjo i punt de trobada pels aficionats del manga, hi haurà una zona de bar, photocalls i consulta de mangues. Finalment, l’Anime Zone, serà l’àrea destinada per a la projecció d’animes i de partits dels millors jugadors japonesos de tennis taula.

Des de l’organització esperen la participació d’un centenar de jugadors.