Nou cas a Grassot contra la implantació d’un club cannàbic

Societat

Els veïns del Camp d’en Grassot s’estan acostumant a lluitar contra la implantació de clubs cannàbics als carrers, amb un primer cas que encara cueja i ja va ser denunciat -el del Tierra Verde, a Grassot 70- i un de segon recentment destapat a Còrsega 476-478, on s’hi estan fent obres de condicionament del local amb un comunicat d’obres i la confirmació del nou ús als veïns per part del tècnic del Districte. “Compleix amb les condicions que fixa el pla especial i l’emplaçament és correcte”, apunten fonts municipals.

La comunitat de veïns del número 476-478, a tocar del local llogat, que abans era una agència de viatges, s’ha començat a organitzar des de la setmana passada amb un canvi d’estatuts aprovat pel 83% de residents -el 100% dels assistents a la reunió- que detalla la prohibició d’ubicar clubs cannàbics a la finca i aquesta setmana ja ha encarregat pancartes per folrar el barri. “Posarem el barri en peu de guerra”, apunta Paco González, també dirigent veïnal implicat en la negociació de l’antiga Henkel.

Segons les investigacions dels veïns, el nou club està impulsat per una associació anomenada Sagrada Semilla -Sagrada Família, al comunicat d’obres- i els responsables han intentat accedir a la finca per instal·lar la sortida de fums necessària per iniciar l’activitat amb diferents subterfugis i informació poc clara. “Ens hi oposarem adduint la proximitat del negoci respecte del futur local de gent gran i famílies de Can Mariner, i també per la proximitat al futur Casal de Joves”, ha afegit González.