Colau prioritza entitats socials, habitatge i la Salut en la seva visita de dos dies a Gràcia

Un mes i mig després d’estrenar el trasllat simbòlic de l’activitat institucional als districtes en sessions de dos dies, l’alcaldessa, Ada Colau, ha desplegat entre dijous i divendres una agenda que ha prioritzat les entitats socials, l’habitatge i el barri de la Salut per sobre de dinàmiques històriques que abans se cenyien bàsicament a dinar amb les entitats més tradicionals.

Colau, que dijous ha arribat al Districte a primera hora del matí per reunir-se amb la nova gerent, Pilar Miràs, ha dedicat el matí a l’habitual comissió de govern que cada dijous es fa a l’Ajuntament i que aquesta vegada s’ha fet a la sala de pintures de la primera planta del Districte, a tocar de la sala d’actes. Més tard l’alcaldessa s’ha reunit amb l’equip d’Alcaldia.

Al matí, però, Colau també ha llançat un primer missatge a través del seu compte d’Instagram enregistrant una storie amb el regidor de Gràcia, Eloi Badia, a la porta del Districte. “Gràcia està molt afectada per l’especulació i la gentrificació, i l’habitatge és una de les principals lluites que tenim i la pensem donar”, ha apuntat.

A la tarda de dijous Colau s’ha programat dues visites en atenció a dos dels segments extrems d’edat: joves i gent gran; en primer lloc ha participat en una narració de contes juvenils a la biblioteca Jaume Fuster i més cap al vespre s’ha presentat al ball de la gent gran que cada dijous es fa a la Sedeta.

Aquest divendres la previsió oficial d’agenda marca l’arrencada de l’activitat oficial a l’hora de dinar, al centre cívic del Coll, on Colau participarà en els àpats en companyia també per a gent gran i just després es traslladarà a visitar les instal·lacions del tennis La Salut i el Gràcia Gimnàstic Club. Sense moure’s de la Salut, l’alcaldessa tancarà aquests dos dies visitant l’escola Turó del Cargol i fent un cafè amb una reunió amb veïns al gimnàs de la mateixa escola.