Xavi Vallès presenta 'El Camí és llarg' a la seu del Banc de Sang

Esports

El gracienc, Xavi Vallès, ha presentat el seu primer llibre El Camí és Llarg, que forma part del seguit de propostes que ha dut a terme durant aquest any per recaptar fons en el seu segon projecte d’ajuda a la investigació i recerca de tractaments específics contra el càncer infantil, i que compta amb el suport i assessorament de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

El llibre són 17 capítols i 17 etapes en les quals narra el seu esforç diari, els seus pensaments més íntims i les vivències de 3 anys lluitant contra un càncer de pàncrees i peritoneu.

L’objectiu del segon projecte de #Delhospitalalacatedral és recaptar diners per a donar a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron perquè pugui dur a terme un projecte d’investigació sobre els sarcomes infantils. Els sarcomes representen un 20% de les morts en oncologia infantil, tenen una àmplia diversitat biològica i això fa que tinguin menys teràpies, ja que els estudis que s’han fet al respecte són inferiors als d’altres tipus de càncer.

L’objectiu és aconseguir 26.520€, i tothom hi pot contribuir comprant el llibre. La primera edició s’ha esgotat en poc més de dos dies i ja ha fet que s’estigui treballant ràpidament per fer una segona.