Els Lluïsos colideren la lliga després d’una victòria èpica

Esports

Un cop finalitzada la primera volta de la competició, el grup 1 de Copa Catalunya té una igualtat pràcticament mai vista a aquestes alçades. Els Lluïsos de Gràcia són els líders de la lliga juntament amb El Masnou, amb un balanç de nou victòries i quatre derrotes, però tot seguit hi ha cinc equips que només han perdut un partit més que els graciencs i els maresmencs, dos conjunts que han guanyat set partits i n’han perdut dos, i dos més que ja presenten un balanç negatiu i que haurien de jugar la promoció de descens, malgrat haver guanyat sis partits i haver-ne perdut set. En resum, que entre els dos líders, i els dos primers equips que haurien de jugar la promoció per no perdre la plaça només hi ha tres partits de diferència, i en queden tretze per endavant.

En l’última jornada de lliga, els blaus van aconseguir tallar la dinàmica de tres derrotes consecutives que portaven després de guanyar el Sant Josep de Badalona per 77 a 75, en un partit èpic que va necessitar quatre pròrrogues per aconseguir desempatar en el marcador. El jugador més destacat va ser l’Albert Roman amb 21 punts, cinc triples inclosos, ben acompanyat del capità, Medir Tena, que va anotar 14 punts. Dissabte a la tarda, l’equip de Carles Rofes visita la difícil pista del Granollers que és un dels màxims perseguidors dels blaus amb un balanç de 8-5.

La mateixa tarda el pavelló Josep Comellas va viure un derbi entre els Lluïsos i el Vedruna de la categoria júnior femení que va omplir la graderia de la instal·lació.