La lliga de waterpolo canviarà de format per estalviar despeses

Esports

La Federació Espanyola de Natació i els clubs que disputen la màxima categoria del waterpolo estatal tan masculí com femení estan treballant de cara la pròxima temporada i estan estudiant un canvi de format de la competició que portaria als equips a disputar menys partits i a tenir menys despeses econòmiques.

La proposta que ja té el vistiplau de gairebé tots els clubs consisteix en dividir la competició en tres fases. En la primera es crearan dos grups amb sis equips cadascú i jugarien tots contra tots a dues voltes. En la segona fase, els tres primers classificats de cadascun dels dos grups disputaran la segona fase arrossegant els punts aconseguits, i s'enfrontaran als equips que no s'hagin enfrontat fins ara. La resta d'equips jugaran també una segona fase però per ordenar-se de la setena posició a la dotzena i així evitar el descens. La tercera fase seran el playoff pel títol que disputaran els quatre primers classificats de la segona fase.

L'entrenador masculí del 'Cata', el 'Tato' Garcia, no acaba de veure amb bons ulls els canvis, ja que els graciencs tindran moltes dificultats per classificar-se per la lluita pel títol i en la segona fase es trobaria amb tots els equips de fora de Catalunya, i en general disputarien sis partits menys a la temporada.

Tennis i pàdel al Club Tennis La Salut. El club gracienc ha estat a expenses dels comunicats de les diferents federacions esportives per poder obrir les seves pistes. Finalment en la fase 1 ja es pot jugar a tennis i pàdel en la modalitat de dobles i individual, i també a frontó. Només es pot entrar al club amb reserva prèvia i és obligatori entrar amb mascareta.