Casa Seat fitxa TVBoy i presenta una agenda amb Andrea Motis

Societat

Després de les presentacions virtuals i de les inauguracions institucionals, aquest divendres és el dia de l'obertura de portes de manera presencial de Casa Seat i l'estrena per al públic en general de la gran reforma del número 109 del Passeig de Gràcia, on des de 1961 hi havia hagut establiments bancaris, l'últim dels quals el Deutsche Bank.

La flagship de la marca als Jardinets, que ja llueix models encara fora de mercat a la planta baixa i últimes novetats a la primera planta, s'ha presentat aquest dimecres als mitjans de comunicació amb una visita guiada que ha servit per oficialitzar el fitxatge de TVBoy, l'artista urbà que ha deixat empremta a la ciutat per obres com el petó entre Messi i Cristiano o també a Gràcia amb dos murals al carrer Robí en homenatge als 400 anys de la mort de Leonardo Da Vinci o en solidaritat amb Austràlia pel drama dels incendis recents. TVBoy ha optat per estampar una parella que es fa un petó al costat dels seus patinets elèctrics en un dels murs de la primera planta de Casa Seat.

Durant la presentació als mitjans, a més de la presència de TVBoy, l'equip de Casa Seat ha detallat les primeres accions de l'agenda cultural gratuïta que s'activarà a partir d'aquest divendres i que tindrà com a primeres actuacions la dansa de Lali Ayguadé i Akira Yoshida amb la seva creació Gizaki i també de Sara Colomino amb una peça de dansa creada expressament. Altres cites culturals del cap de setmana seran els concerts del saxofonista Alex Lebron, el cantante Cesc i la pianista Laura Andrés, a més del live painting de Julián Lorenzo.

En les properes setmanes, encara amb dates per confirmar, la sala d'actes Menosuno de Casa Seat acollirà també les actuacions d'Andrea Motis i Ignasi Terraza en el marc del cicle Liceu under 35 per acostar peces clàssiques a nous públics.