Canela reobre perquè el precinte no és ferm

Societat

Durant totes les setmanes de crisi sanitària hi ha hagut un gran interrogant al voltant de la discoteca Canela, l'espai d'oci d'Alegre de Dalt (antigament sala KGB) que l'Ajuntament va ordenar cessar amb un anunci inicial el passat desembre i que encara no s'ha traduït en una finalització dels tràmits. La discoteca, que durant la crisi s'ha vist afectada per un ERTO i que ha hagut d'adaptar el seu espai intern (ja disposat habitualment en taules) amb més espai lliure, va obrir portes finalment dimarts al vespre fent una crida prèvia al seu públic a través de les xarxes socials. Durant aquestes setmanes també ha programat sessions de punxadiscos a través dels seus canals virtuals i res no impedeix que obri aquest cap de setmana.

El moviment va agafar amb certa sorpresa el veïnat, que en els dies de tancament havia observat amb suspicàcia un canvi de panys que va generar tota mena d'especulacions, però la reobertura va anar seguida no de grans conflictes a l'exterior però sí de crítiques pel sol fet de la reobertuira i per l'ocupació d'algunes places d'aparcament. La primera reacció veïnal va ser la de convocar noves accions de protesta.

L'Ajuntament, per la seva banda, ha aclarit que està "a sobre" dels tràmits derivats de l'expedient sancionador obert i que els tràmits administratius "segueixen el seu curs i cal esgotar els terminis que marca la normativa". La Guardia Urbana, per la seva banda, va aixecar acta de la reobertura del local la nit de Sant Joan i ha incorporat l'actuació a l'expedient.