El CAT reprèn els concerts de música en viu amb el duet Fàbregas-Arnella

Cultura

Sota el nom de Taverna off, Jordi Fàbregas i Jaume Arnella han estat els encarregats aquest dimecres d'obrir la Quinzena Folk, la represa dels concerts en viu al Centre Artesà Tradicionàrius. Després de mesos amb un programa intens d'activitat a les xarxes per seguir amb la promoció i impuls de la música d'arrel, el CAT reprèn les propostes presencials aquest juliol. La primera: 'Bombardeig de cançons, entre guitarra i porró - Cop de Cançó, ofert pels dos músics veterans a l'auditori en comptes del Bar, però vestit amb taules i cadires per mantenir l'esperit Taverna del CAT. La segona proposta serà la presentacio del disc homenatge a Pete Seeger el proper dimarts 7 de juliol.

Tren Seeger. El poder de la cançó (DiscMedi, 2020) és una relectura del legat del cantant i activista nord-americà Pete Seeger en clau de present i des d’una òptica mediterrània de la mà d’Arturo Gaya, Cati Plana, Sergi Trenzano i Kike Pellicer. L’acte, amb la col·laboració de Discmedi i el BarnaSants, tindrà lloc a les 19.30 h i consistirà en una presentació i explicació dels motius que han portat a tirar endavant aquest projecte. No hi faltarà la música, ja que els quatre components de ‘Tren Seeger’ hi seran presents i han anunciat que interpretaran en acústic algunes de les cançons del disc: “Naturalment que hi haurà música, sobretot amb la idea de compartir-la amb la gent que ens vulgui acompanyar”, afirma Arturo Gaya. Per assistir a la presentació caldrà fer una reserva prèvia a tramcat@tradicionarius.cat.

I l’última proposta serà l’estrena absoluta de l’espectacle més personal del multiinstrumentista Manu Sabaté, LOS, el dijous 9 de juliol a les 21.30 h. Tot un repte interpretatiu.

Concerts arran d'escenari. Manu Sabaté rependrà amb la presentació de LOS els concerts arran d'escenari previstos en el marc del Tradicionàrius. El músic, despullat i vestit només amb la gralla, la tenora, el clarinet baix, el saxo baríton, narrarà l'ascens i la caiguda de l'ós com a rei del bosc. El preu de les entrades (a través d'entradium.com) és de 4 euros.