Casa Fuster fixa l'1 de setembre la reobertura amb vermuts exclusius

Societat

Els establiments hotelers de Gràcia estan aplicant estratègies diverses per superar la crisi sanitària que els va dur a tancar el passat març: Casa Fuster, finalment, ha fixat l'1 de setembre com a reobertura oficial i l'Hotel 1882 ha superat els primers quinze dies de retorn des del 3 de juliol que estan oberts encara amb la incertesa del que queda d'estiu.

La casa monument dels Jar­di­nets ha preferit mirar a mig termini, a l'espera que s'aclareixin els dubtes actuals de la crisi sanitària, i llança un missatge de captació del públic local amb l'oferta d'un nou vermut exclusiu "fet per Casa Fuster, tenint les millors vistes del Passeig de Gràcia a la nostra terrassa". També a partir d'aquest 1 de setembre, l'establiment ha calendaritzat la reestrena del Panot Restaurant de Marc Ribas i el retorn dels concerts de jazz dels dijous i les tardes de clàssica del primer diumenge de cada mes.

Més cap al Camp d'en Grassot, l'Hotel 1882, que s'ha mantingut actiu internament acollint un total de 23 professionals sanitaris en les setmanes més dures de la pandèmia, s'ha reactivat amb un 20% d'ocupació i la recuperació de 18 treballadors que estaven en situació d'ERTO. "Anàvem molt bé i vam arribar a un 30% de previsió, però amb la notícia dels rebrots ha tornat a haver-hi algunes cancel·lacions", apunta Anna Castan, gerent.

Tant Casa Fuster com l'Hotel 1882 han subratllat els passos que estan seguint per certificar-se com a establiment segur: els primers a través de la campanya Be Safe i els segons através del segell Safe Tourism. Casa Fuster també està fent campanya alternativa d'allotjament als apartaments que té a tocar de l'establiment, al número 128 del Passeig de Gràcia, que es van acabar de remodelar i reformar el desembre de 2019. "Són apartaments nous, i també compleixen tots els protocols sanitaris", explica Amparo Palacín, international sales manager de Casa Fuster.

Casa Vicens, primer museu de la ciutat a obtenir el certificat Safe Tourism. La casa museu del carrer de les Carolines ha certificat el seu protocol de seguretat sanitària amb el reconeixement del segell Safe Tourism en materia de seguretat, prevenció i higiene que atorga l'ICTE. L'espai, reobert des del dia 8, s'equipara a altres espais reconeguts com el Zoo de Barcelona o el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric de València.