Basia Bulat, en directe a l'octubre al CAT

Cultura

Basia Bulat visitarà Gràcia el proper 17 d'octubre per presentar el seu nou disc Are you in love?, nascut del viatge de l'intèrpret canadenca al desert de Mojave. I ho farà al Centre Artesà Tradicionàrius en una actuació organitzada per Cooncert, després que desenes de persones demanessin veure en directe a la cantant a través d'aquesta plataforma de concerts sota demanda.

En tornar a Montreal després de l'estada al desert -punt d'orígen del darrer projecte muscial de Bulat-, passarien nou mesos més abans que estigués llesta per escoltar de nou la seva pròpia veu i "acceptar el passat, el present i intentar estar oberta al futur". Gravat juntament amb la seva banda, composat amb Meg Remy de U.S Girls i amb Jim James de My Morning Jacket al capdavant de la producció, el disc de Bulat és un treball sobre la compassió i inspirat per cantautors com Minnie Ripperton, Emmylou Harris, Dolly Parton o Silvio Rodriguez. Les entrades ja estan a la venda a la web.

Per ara, a causa de la incertesa provocada per la crisi sanitària que afecta directament al sector cultural pel que fa a la programació d'actuacions en viu, el CAT només té aquest concert programat de cara a la tardor. De tota manera, el Tradicionàrius ja va anunciar en el seu dia que alguns del concerts del festival cancelats al març, s'ajornaven al novembre, però encara no hi ha res confirmat.