Les felicitacions dels lectors (I)

Societat

Eloi Badia - Regidor de Gràcia

El periodisme és la garantia de la democràcia en l’era de la desinformació, gràcies per a més fer-lo de proximitat. Si l'Independent no existís en l'hauríem d'inventar. Gràcies per l'esforç, constància i tenacitat i moltes felicitats!

Olga Hiraldo i Martí - Vicepresidenta i portaveu d'ERC al Districte de Gràcia

Un país lliure i de democràcia avançada es pot mesurar per la qualitat dels seus mitjans de comunicació. Vosaltres hi heu contribuït durant aquests 20 anys, des de la proximitat. Moltes felicitats! I gràcies per la vostra feina!

Agustí Segarra - Escriptor

Felicitats i endavant l'Independent i tot el seu equip. Que tot assenyalant el camí de la informació, l'opinió i la denúncia, pugueu complir-ne vint més al servei de Gràcia, de Catalunya i de la llibertat.

Ferran Amado - Blackcelona

Felicitats per aquests 20 anys de periodisme local, compromès, reivindicatiu, crític, i per apropar-nos a la realitat social, política, cultural i musical gracienca. Una forta abraçada a tota la familia de l'Independent dels amics de Blackcelona, el col·lectiu de Música Negra del barri de Gràcia.

Rosa Bofill Benet - Presidenta de l’AVV del carrer Ciudad Real

Des de fa molts anys tinc una feina tots els divendres: recollir l’Independent de la setmana.L’Independent ens apropa i ens connecta amb el barri. Com a nova gracienca m’ha ajudat a entendre, conèixer, implicar-me amb la vila. Fins i tot, quan he tingut necessi-tat de trobar algun comerç o servei determinat, m’he orientat buscant entre els anuncis que porta el diari.

És una bona notícia que una premsa de barri, gratuïta faci 20 anys. Gràcies a totes i a tots!!

Frederic Callís - President de Gràcia Solidària

Moments de felicitacions merescudes, fer periodisme de proximitat, sense caure en el mercantilisme habitual d'aquest tipus de mitjans no es gens fàcil. L’Independent segueix parlant de ciutat, de cultura, dels moviments socials i associatius. L’Independent ens està mostrant un univers molt present però poc visible. Per tot això i per garantir la continuïtat d’ aquest model periodístic, potser cal anar més enllà i generar certa militància, tant des del món associatiu com pel comerç o el ciutadà de peu. Aquest 20è aniversari n’és una molt bona oportunitat. Felicitats i bona feina.

Víctor Martínez - President del Club Esportiu Europa

Els darrers 20 anys ens heu acompanyat esportivament en èxits, alegries, fracassos, triomfs, derrotes, títols… Hem aparegut a força portades i esperem ocupar-ne moltes més els propers 20. Moltes felicitats, L'Independent. Sou referent informatiu a Gràcia!

Luis Vázquez Rodríguez - Cafeteria Luis (Vallcarca)

Moltes felicitats, L'Independent. Gràcies per ser-hi, al peu del canó, posant-nos al dia de les notícies de Gràcia. Us desitjo uns feliços 20 anys de la vostra existència. Gràcies per donar suport als més necessitats i fer ressò dels nostres problemes. Bon aniversari i per molts anys més.

Clara Narvion - Periodista

Estic tan esgotada de notícies, dades, declaracions, tuits d'uns i altres, que ara mateix l'única premsa que m'interessa és l'ultralocal. L'Independent de Gràcia i en uns dies -espero- el Felanitx. Que em parlin dels meus carrers i places, dels comerços i les veïnes. Això sí.

Jordi Martín - Director de GràciaDivina

L'amic Albert em demana una salutació per celebrar el 20è aniversari de l'Independent. Des de l'inici de la nostra activitat l'any 2006, Graciadivina ha trobat en l'Independent un gran aliat. Esperem i desitgem que la nostra col·laboració perduri en el temps. Felicitats i per molts anys.