Les felicitacions dels lectors (II)

Societat

CUP Gràcia

I-Inde-Independent de Gràcia.
Per molts anys! Durant aquests primers 20 anys, heu estat testimoni de la gentrificació i la turistificació de Gràcia, de l'augment del cost de la vida i de la precarització de les veïnes. De la vostra dilatada trajectòria, amb encerts i desencerts, us podríem felicitar per moltes coses, però volem destacar-ne una: davant d'un poder neoliberal que necessita estandardització per continuar-se lucrant, heu esdevingut una entitat del barri; una publicació que ens ajuda a reconèixer-nos com a gracienques i graciencs i que ens fa solidàries a partir de la nostra realitat. Gràcies per ser-hi i per fer barri.

Marta Duñach Masjuan - Mestra i exconsellera de BComú

L’Independent de Gràcia, totalment arrelat als barris graciencs i amb una funció informativa i divulgativa importantíssima: si no existís l’hauríem d’inventar! Molt orgullosa d’haver col·laborat en el primer any de la columna Ull de dona. Felicitats pels 20 anys de bona feina a tothom que setma-na rera setmana el fa possible. Endavant, sempre amb esperit crític i periodisme ètic i responsable!

Martí Costa - Comunicació Espai Jove La Fontana

"Us agafo un independent!". És una de les frases que escolta sovint qui sigui que es troba a l'entrada de La Fontana. Si els exemplars sempre duren ben poc a sobre el taulell, és perquè el veïnat els espera. I això és senyal de feina ben feta. L'Independent és informació i contingut de proximitat per mantenir encesa la vida gracienca i sempre amb un forat per a les propostes culturals i d'oci que s'organitzen a l'equipament, fet que agraïm i que és un gran suport! Per molts més anys de periodisme, informació, cultura, xarxa i vida a la Vila!

Ramon Ortiz - Activista social

Us imagineu Gràcia sense l'Independent, us imagineu un divendres fer el cafè sense buscar les notícies de Gràcia? L'Independent fa 20 anys que va entrar a les nostres cases, durant aquest 20 anys ens hem informat a través de les seves pàgines del que succeeix als nostres carrers, a vegades ens hem sorprès, i a vegades també ens hem emprenyat per llegir aquella notícia que encara no es podia dir o que ben bé no era així però, com deia en Dalí, "que parlin bé o malament, però que en parlin". Moltes felicitats i per molts anys més.

Cines Verdi

Des dels cines Verdi volem felicitar-vos i agraïr-vos aquests 20 anys de complicitat i suport a la cultura del barri de Gràcia. A per 20 més!

Forn de Sant Tirs

Des del primer dia sempre amb vosaltres. Cap a 20 anys més junts! Feliç aniversari!

Toni Ramon - Activista social

Si L'Independent no existís caldria inventar-lo.

Gabinet Color

20 anys al costat de les reivindicacions veïnals i prenent el pols de la Vila.

Kari Balbastre

Que per molts i molts anys més pugueu continuar informant-nos amb rigor! Gràcia es mereix L’Independent. Us necessitem i us estimem!

Roger Amigó - Exconseller d’ICV-EUiA

Felicitats per 20 anys de tots colors.