Les felicitacions dels lectors (III)

Societat

Òmnium Gràcia

"Que la cultura ho inundi tot!" - Jordi Cuixart. Felicitem l'Independent per 20 anys aportant cultura a la Vila. Que per molts anys més puguem comptar amb un mitjà de comunicació amb aquesta qualitat i independència!

Àngels Tomàs - Consellera de Feminismes de Gràcia

Potser no sempre comparteixo, però sempre referent de la vida de Gràcia. Guanyant espai dia a dia. En el 20è aniversari sols puc dir-vos: Moltes felicitats i llarga vida a L'Independent. Salut i feminisme!
Forta abraçada.

Cristina Carrera Viñoles - Consellera de Cultura de Gràcia

Felicitats pels vostres primers 20 anys, 20 anys informant dels esdeveniments del nostre districte. Amb la vostra aparició heu omplert amb escreix el buit que hi havia d'informació i heu creat un mitjà a través del qual les veïnes i veïns podem expressar les nostres inquietuds. Gràcies i endavant!

Xavier Barberà Mir - Exconseller de Cultura i exprimer secretari del PSC-Gràcia

Enhorabona pels vostres 20 anys d'existència: dues dècades d'informació continuada, útil i diversa adreçada als veïns i veïnes del districte. Gràcies per la tasca desenvolupada al llarg d'aquest temps, sense la qual la Gràcia actual no s'entendria.

Xavi Marín - Fumuts a Ros de Olano

Molta força per seguir 20 anys més sent una finestra indispensable des d'on observar les petites grans problemàtiques de la Vila!

Marta Buch - Gerent Lluïsos de Gràcia

20 estirades d'orelles per l'Independent! Sou proximitat, rigor, anàlisi, diversitat, opinió, constància, crítica, informació, actualitat, primícia. PER MOLTS ANYS! I molts més!

Anna Castan - Gerent Hotel 1882 i directora general Izaka

Per molts anys! Fer 20 anys de bon periodisme de proximitat és veritablement per treure's el barret. En professionalitat, cobertura i proximitat sou únics. Admiració total!

Ateneu Divers

Volem donar les gràcies a l'Independent per acollir-nos des del primer dia en aquesta nova etapa de l'Ateneu Divers a la Vila de Gràcia. La vostra tasca, complicitat i suport també ens dona forces per seguir lluitant. Una abraçada a tot l'equip.

Jordi Bea - Conseller de C’s Gràcia

En el meu nom i en el de Ciutadans Gràcia us donem una sincera felici­tació pel vostre vintè any d’existència. Sens dubte, en aquests anys heu aportat contingut i una veracitat que en gran part contribueix a l'opinió pública del nostre Districte.
Davant d'aquesta era de continguts digitals i xarxes socials, sou una avantguarda d'informació assossegada i oberta a tothom.
Desitgem que mantingueu l’excel·lència i la funció transversal on totes les ideologies i sensibilitats de Gràcia trobin el seu espai, tota l'opinió pública guanyarà si el vostre objectiu futur és mantinir un editorial fresc i proper a tots.

Jordi Bes - Periodista

Informar d'allò que afecta directament el barri és essencial en els temps globals que vivim. Alhora és complex per al periodista de proximitat perquè està sota l'escrutini constant de tothom amb qui interacciona, començant pels veïns, però també dels polítics, entitats i comerciants. Així doncs, en una gran ciutat com Barcelona, l'existència d'un setmanari que s'esforça per explicar el que és més pròxim a un nivell de detall que no assoleix gairebé ningú és quelcom a celebrar en cada número. Per molts anys a tothom que ho ha fet possible!