Les felicitacions dels lectors (IV)

Societat

Isabel Ribas i Seix - Expresidenta del Districte de Gràcia

Moltes felicitats a qui feu possible que surti cada divendres el setmanari: a la redacció, a l'Associació, als lectors i lectores, a col·laboradors, a anunciants… En definitiva, felicitats graciencs i gracienques!!
L'Independent ens retrata. De vegades ens treu el perfil bo i de vegades surt una mica torçat. Però sempre hi és. Moltes gràcies!

Casal Popular Tres Lliris

Els mitjans de comunicació populars són una eina necessària per donar veu als que no la tenen. Per això volem reconèixer la feina de l'Independent de Gràcia per haver-ho fet amb el CP Tres Lliris, visibilitzant, d'aquesta manera, les problemàtiques i la lluita de les joves de la Vila de Gràcia, un projecte per combatre el capital, el feixisme i el patriarcat. Felicitats pels 20 anys, esperem que en siguin molts més!

Roger Rofín - Periodista

De proximitat, de barri, local… etiqueteu-lo com vulgueu mentre sigui periodisme. Aquest és el valor afegit de l'Independent: explicar amb prou distància, mirada crítica i plural tot allò que passa a Gràcia a l’era dels 140 caràcters i del mal anomenat periodisme de declaracions i escenificacions. No deixeu de fer periodisme perquè deixaríeu de ser com sou.

Carles Salat - Director de Ràdio Gràcia

La meva primera activitat els divendres al matí és consultar en el mòbil la portada de l'Independent, un ritual invariable. Felicitats a l'Independent de Gràcia i al seu director, l'Albert Balanzà. 20 anys de periodisme local de qualitat, que l'han convertit en un mitjà de comunicació fonamental a Gràcia. Els millors desitjos per 20 anys més, com a mínim!

Vicenç Sanclemente - Periodista i director de Ràdio 4

Com podreu comprendre, pels qui vam idear i formar l’equip de Carrer Gran, que va sortir al carrer el març de 1979 i va durar gairebé una dècada, amb molt esforç i dedicació, l'Independent, amb vint anys, és el reflex d’un sommi acomplert. La demostracció que la comunicació local és possible i imprescindible. Moltes gràcies i felicitats!

Ramon Botet i Pont - President Orfeó Gracienc

Voldria felicitar l’Independent per aquests primers vint anys d’història al costat de la vida de Gràcia i dels seus vilatans. Sovint diem que primer cal escoltar i després opinar. Pel cas de l’Independent l’escoltar l’hem assimilat a llegir i l’opinar al debat inherent a tota lectura. Moltes gràcies pels acords però també pels desacords, tots ells en enforteixen com a persones, com a ciutadans de Gràcia i com a col·lectiu que té Gràcia molt al centre del pensament.

Silvia Manzano - Consellera de JxCat de Gràcia

Per molts anys!
Agrair-vos que setmana darrere setmana, ens feu arribar el vostre diari, amb notícies, novetats, promocionant i donant visibilitat a la vida del Barri, dels 5 barris, arribant a tots els racons, parlant de tots i de tothom, amb transversalitat i de forma real. Gràcies per ser-hi! Abans, ara i per sempre! Felicitats de tot .

Arnau Mas - Periodista

Els graciencs estem d'enhorabona! Inconformista, rigorós i amb vocació de servei públic, l'Independent s'ha consolidat en aquests vint anys com un actor imprescindible de la vila i un referent per als qui estimem el periodisme local. Tot un miracle, amb els temps que corren. Felicitats!