Les felicitacions dels lectors (V)

Societat

Gerard Ardanuy - Expresident del Districte

A l’equip de professionals que formeu la familia de l’Independent una abraçada enorme i un immens agraïment per l'aportació al dret a la informació veraç i crítica que doneu dia a dia a les veïnes i veïns de la Vila i de tots els barris de Gràcia, 20 anys fent comunitat, 20 anys estimant Gràcia, sou imprescindibles, per molts anys macos!

Maite Fandos i Payà - Exregidora de Gràcia

Celebrar 20 anys és un motiu d'orgull pels graciencs i gracienques que hem tingut la sort de gaudir d'un mitjà de comunicació com l'Independent de Gràcia que ens ha acostat l'actualitat del nostre entorn! Moltíssimes felicitats a tot l'equip que ho heu fet possible i moltes gràcies com a gracienca, i especialment com a exregidora, perquè heu estat clau a Gràcia aquestes dues dècades! Sempre us estaré agraïda!

Josep Mañà - Comissari del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia

L’Independent per a mi és el mirador que em possibilita tenir un millor coneixement del que és el batec vital i la realitat social i cultural de l’entorn més proper. No em puc imaginar la Vila de Gràcia sense l’existència, la tasca i l’aportació d’aquesta publicació. Agraïments a totes i a tots els que ho feu possible i felicitats pels vostres 20 anys. Endavant!

Enric Albadalejo - Buttonmaker

Felicitats a tot l'equip de l'Independent pels 20 anys entre nosaltres. En l'època de creixement de la informació a través de la tecnologia, segueix sent molt important poder llegir sobre paper imprès i més encara si els temes que es tracten són aquells que et trobaràs en sortir de la porta de casa, aquella que més influeix la nostra quotidianitat. Enhorabona!

Carme Martínez - Grup El Glop

Des de la taverna el Glop de Gràcia, us volem felicitar en el vostre 20è aniversari. Sou el complement ideal per al nostre barri. Endavant i per molts anys més recolzant el barri, i la gent del barri.

Rafael Giménez - President de Lluïsos de Gràcia

Benvolguts amics de ľ Independent. Una felicitació gegant per assolir la fita de 20 anys de vida. Sou una finestra al barri, un referent, una plataforma d'opinió, sempre compromesos, amatents a les reivindicacions i els reptes de les nostres veïnes i veïns, al costat de les entitats i associacions. Des de Lluïsos de Gràcia us desitgem una llarga trajectòria com sempre, fent barri i tasca social. Llarga vida a l'Independent. Una forta abraçada.

El Cargol Graciós

Com passa el temps! Ja fa 10 anys que vau dipositar la confiança en nosaltres per celebrar el vostre 10è aniversari a la Plaça Manuel Torrente, espai referent durant la Festa Major de la nostra associació. Esperem poder celebrar-ne molts més conjuntament en circumstàncies més favorables per a tothom. Gràcies per la vostra feina i col·laboració amb la Vila. Moltes felicitats! Força i endavant!

Lola Capdevila - Activista social

Moltes felicitats a l’Independent per aquests 20 anys de presència, constància, tenacitat i fidelitat a lectores/lectors i a la Vila de Gràcia. Sou un gran equip!