Una dotzena de centres registren grups o alumnes confinats

Societat

L'escola bressol Gràcia segueix tancada i hi ha dos centres amb més de 30 afectats

L'escola L'Univers, al carrer Bailén. Foto: A.V.

El degoteig de grups o persones confinades a les escoles i instituts de Gràcia comença a sumar xifres preocupants amb una dotzena de centres afectats, segons les dades actualitzades del departament de Salut. L'escola bressol Gràcia, del carrer Maignon, continua tancada, i la resta de la xarxa pública i privada no ha passat pel mateix tràngol però sí que surt a l'estadística en alguns casos amb una trentena d'afectats.

Pel que fa a centres amb algun grup confinat, els Jesuïtes-Kostka en tenen dos i l'escola bressol Caspolino, l'escola Josep Maria de Sagarra i l'escola L'Univers en tenen un. En aquest últim cas, però, fonts de l'AFA aclareixen que l'únic cas és finalment un fals positiu, que va obligar a confinar els alumnes tres dies de dijous a diumenge.

Pel que fa a centres sense grups confinats però sí amb persones confinades, hi ha també els Jesuïtes-Kostka amb 39 casos, l'escola Sagarra amb 34 casos, Sadako amb 6, l'IES Sedeta amb 5 i Gravi, Nou Patufet, Petit Univers, Lexia i ESART amb un.