La Unió Excursionista es fixa celebrar eleccions abans que s'acabi l'any

Esports

El club té la primera reunió amb famílies d'infants de la secció d'Iniciació i reprendrà a l'octubre les activitats de muntanya

Membres de la UEC Gràcia, a la creu del Matagalls el juny passat. Foto: UEC Gràcia

Després del sotrac per la suspensió al juny de la marxa Gràcia-Montserrat 2020 a causa de l'alerta sanitària, la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Gràcia mira de recuperar aquest mes de setembre el pols social i l'activitat esportiva. L'entitat de muntanya, que compta amb prop de 700 persones associades, té dos objectiu abans que s'acabi aquest any: celebrar l'assemblea general ordinària, ajornada per la pandèmia, i convocar eleccions a la presidència. El propòsit és renovar la junta i triar un relleu del president, Jordi Ribé, que ha superat els sis anys al capdavant del club i no té cap intenció de continuar en el càrrec, segons informen des de l'entitat mateixa.

En el plànol esportiu, el club del carrer Encarnació començarà les activitats a l'octubre i aquest dimarts ja va celebrar la primera reunió amb famílies d'infants dels grups de la secció d'Iniciació. La intenció és informar de les mesures sanitàries a l'hora de desenvolupar aquestes activitats amb monitoratge. La inscripció als cinc grups, d'edats entre els 7 i 17 anys, encara és oberta. La darrera activitat esportiva a l'aire lliure que va desenvolupar l'entitat del carrer Encarnació va ser la represa del cicle Rocs i pedres, amb una ascensió el 28 de juny al Roc del Joc des de la Pobla de Lillet (Berguedà).