Joan Miquel Oliver, Hidrogenesse o Mishima, als 25 anys de l'Heliogàbal

La festa d'aniversari també inclou un cicle de poesia tots els dijous d'octubre amb Maria Cabrera, Joan Vinuesa o Elena Sixto

Cultura

 

Foto: Alberto Polo

El cartell de la celebració dels 25 anys de l'emblemàtic bar musical de Ramón y Cajal ja té noms. Dies després de donar-se a conèixer les dates, 18 i 25 d'octubre als Jardins de la Sedeta (l'espai on s'han celebrat els darrers anys el Festigàbal per Festa Major), ja estan confirmats els artistes que hi actuaran. El primer diumenge pujaran a l'escenari a partir de les 12 hores Maria Jaume i Joan Miquel Oliver. El concert de la tarda estarà protagonitzat per Robot Emilio, Vàlius i Joan Colomo i la Radiofórmula (18). La segona jornada, diumenge 25 també en dues sessions, inclou Dj Arnau Sabaté i Mishima al matí, i Rigoberta Bandini, Brigitte Laverne i Hidrogenesse a la tarda.

La festa d'aniversari també inclou un cicle de poesia els dijous d'octubre que ha arrencat aquesta setmana amb Maria Cabrera, Maria Sevilla i Raquel Santanera. La segona sessió, el proper 8 d'octubre, serà per a Joan Vinuesa; Elena Sixto amb Seppuku (15/10), Orlando Guillén (22/10) i Nicomedes Mendes (29/10) completen el cartell. A les 21 h, excepte la darrera, en sessió doble (20 i 22 h).