Tensió a l'Europa entre el president i un directiu dimitit

El dirigent del club, Víctor Martínez, rebat l'exmembre de junta Fidel Bernabeu, que li recrimina manca de confiança per formar part de la precandidatura electoral

Esports

El president de l’Europa, Víctor Martínez
El president de l’Europa, Víctor Martínez | Albert Vilardaga

 

Els motius de la dimissió del directiu del Club Esportiu Europa Fidel Bernabeu, responsable de Màrqueting i antic encarregat del futbol base, continuen sent argument de polèmica a l'entitat escapulada. La marxa de Bernabeu de la directiva (llegiu L'independent núm. 814) han centrat un creuament de retrets entre el president de l'Europa, Víctor Martínez, i Bernabeu mateix. El detonant ha estat la participació de l'ara exdirectiu a l'equip de la precandidatura de Martínez a les properes eleccions, que s'han de celebrar en tres mesos.

En una entrevista al programa Toc Escapulat de Ràdio Gràcia el 21 de setembre, el fins aleshores vocal de la junta directiva va acusar Martínez de no haver estat convocat a aquesta trobada. L'objectiu de la reunió era plantejar-los formar part de l'equip d'aquesta precandidatura. Bernabeu es va mostrar sorprès per aquesta situació, després de traslladar-li a Martínez la voluntat de ser membre d'aquesta precandidatura.

L'exdirectiu del CE Europa Fidel Bernabeu. Foto: Àngel Garreta

Dilluns passat va arribar la rèplica de Martínez als micròfons de Ràdio Gràcia. "No em veig amb l’obligació de tenir-lo al corrent de totes les passes que faig amb membres o no de la precandidatura. El dia que ell m’hagués definit que volia continuar, evidentment que hagués comptat amb ell", va assegurar. Segons el dirigent escapulat, Bernabeu li va explicar que estava meditant l'opció de formar part de la precandidatura i que li confirmaria "més endavant". "La disponibilitat de cadascú no té perquè ser motiu de falta d’informació i transparència", va retreure Bernabeu a Martínez a les xarxes socials després de l'entrevista.

L'homenatge a Kaky, diumenge

El Nou Sardenya viurà diumenge 4 (11:30) un partit d'homenatge molt especial. El club escapulat ha organitzat un encontre de comiat a la jugadora Ana Belén Fuertes, Kaky, que va ser la capitana de l'Europa femení fins a la temporada passada i va jugar-hi set temporades, en dos períodes diferents. Kaky (Mirandilla, 1984) va decidir penjar les botes el mes de març passat, després de la suspensió de les competicions a causa de la pandèmia del coronavirus (llegiu l'entrevista a L'independent número 802). Es tracta d'una de les jugadores que més partits ha disputat amb la samarreta escapulada. L'Espanyol B serà el rival d'aquest amistós, d'accés lliure i mesures Covid-19.