La programació en viu es reactiva al CAT amb els concerts de La Taverna i la Tardor Folk

Cor País Meu i El Diluvi (ajornats del 'Tradi'), Carles Belda i el Conjunt Badabadoc o Joana Gomila i Arnau Obiols, en cartell

Cultura

La banda de folk valenciana El Diluvi en una imatge promocional
La banda de folk valenciana El Diluvi en una imatge promocional | Nerea Coll

Aquesta setmana el CAT Tradicionàrius ha recuperat la programació de concerts i activitats a tots els espais del centre. Amb els Tallers funcionant amb normalitat des del 28 de setembre, el CAT ja té enllestit el cartell de la Tardor Folk així com el Congrés Nacional de Música d'Arrel previst per al cap de setmana del 13 al 15 de novembre. Amb les actuacions de El Diluvi i Cor País Meu, el cicle de La Taverna o l'exposició ideada per Julià Guillamon sobre Joan Perucho, el CAT regularitza l'activitat a l'Artesà "perquè la música folk continuï sonant", com recorden els seus responsables, que insisteixen en les mesures de reserva prèvia, aforament reduït, mascareta i distància.

La primera cita a l'escenari del CAT és aquest dissabte amb la Final del Concurs Sons de la Mediterrània de Manresa que es trasllada fins a Gràcia de manera excepcional amb els tres grups seleccionats: Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra. El guanyador s’anunciarà dimarts 13. 
Durant aquesta tardor, també es recuperen dos concerts que havien de tenir lloc en el marc del Festival Tradicionàrius 2020. El primer, el divendres 6 de novembre, Cor País meu oferiran l’espectacle Exili; i el divendres 27 de novembre, els valencians El Diluvi presentaran el disc Junteu-vos. Les entrades ja són a la venda i es poden comprar a través del web www.tradicionarius.cat.

La 21a edició del cicle de concerts de petit format a El Bar del CAT, La Taverna del CAT, ha engegat aquest dimecres amb el duet Manu Sabaté i Carles Marigó  amb un sold out, i s’allargarà fins al 23 de desembre. Tots els dimecres d’octubre, novembre i desembre l’espai del bar s’omplirà de sons d’arreu del món amb Pep Lladó i Carles Miñarro, Quim Boix i Santi Méndez, Jordi Fàbregas i Ramon Manent, Pau Benítez i Dani Àlvarez, Enric d’Armengol i Quim Mas, Blai Casals i Eulàlia Bargalló, Antony da Cruz i Jurandir, Agostino Aragno i Óscar Cruz, entre d'altres.

Any Perucho

Dissabte 7 de novembre el CAT serà la seu de l'acte central de celebració de l'Any Perucho amb l'exposició ideada per Julià Guillamon i dissenyada per Marc Valls. La jornada preveu el concert de Carles Belda El romanço de les històries Natural.