El CN Catalunya femení se centra en la Divisió d'Honor de waterpolo

El conjunt de Gabor Egedi queda fora de les semifinals contra el Mediterrani i el masculí, pendent dels quarts davant el Sabadell

Esports

El 'Cata' va caure a l'últim partit de la 1a fase contra el Sabadell
El 'Cata' va caure a l'últim partit de la 1a fase contra el Sabadell | CN Sabadell

El CN Catalunya femení només pensa en la Divisió d'Honor de waterpolo, després quedar-se sense opcions de passar a semifinals de la Copa Catalunya. L'equip que entrena Gabor Egedi va caure al partit de tornada amb una derrota contudent dimarts passat contra el CE Mediterrani (21-8), un dels pesos pesants de la competició. El conjunt de les Corts ja va derrotar el Catalunya a l'anada a la piscina de Can Toda (9-18). L'anomenat torneig de la represa ha permès el Catalunya femení preparar-se per a l'inici de la lliga regular de Divisió d'Honor, que tindrà lloc el 17 d'octubre. El conjunt d'Egedi té com a màxim objectiu aconseguir la permanència. 

També es prepara per a la lliga el Catalunya masculí, però està pendent dels quarts de final de la Copa catalana contra el Sabadell, que es van ajornar. El calendari es complica perquè els vallesans han jugat i han guanyat la Supercopa d'Espanya aquest cap de setmana.

D'altra banda, el club celebrarà assemblea general ordinària de sòcies i socis dijous 15 d'octubre a partir de les 18:30h. A la sessió, que es farà de forma telemàtica per la situació sanitària, es presentarà l'informe del president, Albert Girbal, i s'han d'aprovar el balanç econòmic del 2019 i els pressupostos del 2020.