De Pizza Ràpid a Tasta Gràcia

L'activista social Sergi Font, exvicepresident de la Fundació Festa Major i ànima del carrer Verdi, agafa el local de Torrent de l'Olla

Societat

Sergi Font, davant de l'establiment de Torrent de l'Olla
Sergi Font, davant de l'establiment de Torrent de l'Olla | À.G.P.

A finals d'abril va haver-hi plors a la Gràcia nocturna: el Pizza Ràpid de Torrent de l'Olla abaixava la persiana per sempre i diverses generacions deien adéu a un punt de trobada especial. Però aviat el local s'omplirà de nou de menjar preparat i menys unidireccional sota el nom de Tasta Gràcia, i el responsable de l'acte de valentia és un puntal de l'activisme social local: Sergi Font, president de la comissió de festes de Verdi, expresident de la Fundació Festa Major. "Intentarem donar qualitat amb un bon servei de càtering, tapes, taules de pernil i formatge, recuperar el vermut del diumenge; és un repte perquè el Pizza Ràpid era molt conegut", explica Font. 

El repte de Font, amb un soci inversor de suport, és personal. "Vaig plegar de la feina després de 24 anys i després d'algun altre intent i de 30 pàgines de projecte escrites, m'hi he llançat", diu. Aquesta setmana ha firmat i ha fet el traspàs de llicència amb l'antic amo de Pizza Ràpid. Ara toca fer algun retoc a l'espai començant obres ja la setmana que ve i que abans de Nadal es tornin a encendre els fogons de la cuina del local. Amunt persianes, que el món és dels valents!