Les eleccions a l'Europa es perfilen com un duel entre Martínez i Prats

Maddock, últim precandidat de la cursa electoral, proposa formar part d'un dels altres dos projectes en disputa

Esports

Víctor Martínez, president de l'Europa
Víctor Martínez, president de l'Europa | Àngel Garreta

Tres precandidatures i un sol objectiu: aconseguir la presidència del Club Esportiu Europa. La cursa electoral per dirigir l’entitat escapulada arrencarà el proper 2 de novembre,  durant l'assemblea general de socis, amb l’anunci de la data de les eleccions. La junta de l'entitat com l'oposició coincideixen en dir que serà un dia amb màxima afluència de socis i sòcies al Nou Sardenya, condicionat per les restriccions sanitàries, i preferiblement abans del Nadal.

Dels tres projectes en disputa fins ara, un pot acabar unint-se a una de les altres precandidatures: William Maddock ja ha proposat un pacte per a integrar-se a l'equip de Víctor Martínez o David Prats. Els tres precandidats han valorat per a L'independent la gestió del mandat actual i han fet propostes de futur per al club.

Víctor Martínez. Al càrrec des del febrer del 2017, l'actual president es mostra satisfet de com ha anat el mandat. "Hem anat millorant any rere any", opina sobre l'àmbit esportiu Martínez, per a qui la disputa del darrer play-off d'ascens a Segona B és la demostració d'aquesta progressió. Arquitecte tècnic de professió, l'actual dirigent escapulat també defensa que s'ha creat "una estructura de futbol base" i que que el club s'ha sanejat econòmicament, després d'entrar en unes circumstàncies "gens idònies". L'objectiu del proper mandat és "donar continuïtat al projecte".

David Prats. "Portem quatre anys paralitzats i no podem seguir així". Amb aquesta contundència valora la gestió de Martínez aquest empresari, que treballa en la precandidatura des de l'octubre de l'any passat. Prats aposta per professionalitzar el club amb un director tècnic que coordini les seccions. Javi Sánchez, exdavanter de l'Europa, és el nom triat per a aquest càrrec. També proposa augmentar la presència institucional a la Vila, incrementar el nombre de socis i impulsar el sentiment de pertinença a l'entitat. 

William Maddock. El director de les escoles de futbol Maddock FC assenyala que Martínez "ha portat pau i estabilitat al club". Maddof ha ofert mà estesa als altres dos precandidats. "Som conscients de les nostres possibilitats", explica Maddock. La reforma del Nou Sardenya és una de les seves propostes més destacades.

Ràdio Gràcia tornarà a retransmetre partits de l'Europa

El tàndem format pel periodista José Díaz i Ramon Díaz, 'Periko', conductor del programa 'Toc Escapulat', s'encarregaran de les retransmissions dels partits fora de casa del primer equip masculí de l'Europa. L'esport en directe els caps de setmana torna així a l'emissora del districte, després que el 2003 s'aturessin les narracions esportives. El primer partit fora de casa de l'Europa serà diumenge 1 de novembre contra la Pobla de Mafumet.

David Prats, precandidat a les eleccions a l'Europa
William Maddock, precandidat a les eleccions a l'Europa