L'Any Perucho i el Congrés Folk s'adapten al format digital

Cultura

El romanç de Les històries naturals, de Carles Belda, acte central de l'Any Perucho
El romanç de Les històries naturals, de Carles Belda, acte central de l'Any Perucho | Cedida

El CAT Tradicionàrius no suspèn les activitats programades per als propers dies -a excepció de la Taverna del CAT- però sí les reajusta a la situació actual. Així, els dos actes més rellevants de la programació de la Tardor folk, l'Any Perucho i el Congrés, s'adapten a la limitació de mobilitat i es presenten en format digital. 

L'acte central de l'Any Perucho, "El romanç de Les històries naturals" de Carles Belda, es veurà des del canal de Youtube de les Lletres Catalanes dissabte 7 de novembre a les set de la tarda, i no hi haurà públic present a l'Artesà, però més endavant sí que es podrà veure al canal de Youtube del CAT. 

Per una altra banda, com ja estava previst, el Congrés Nacional de Música d'Arrel retransmetrà els àmbits de ponències i comunicacions en obert pel Youtube del CAT Tradicionàrius. A través d'una plataforma concreta, tots els acreditats tindran accés a les ponències, comunicacions i podran participar als debats de manera telemàtica. A més, rebran físicament el material acadèmic així com el certificat d'assistència emès pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i pel CAT. La ponència inaugural Natura morta d'arrels i flors, divendres 13 de novembre a les 19 hores, anirà a càrrec d'Anna Costal i Jaume Ayats. Pel que fa als concerts, estan treballant per adaptar-los a un format digital. L'espectacle del primer dia anirà, CA!, anirà a càrrec de Joana Gomila i Arnau Obiols, i compta amb la companyia d’arts visuals Atzur.