Optimisme al Catalunya davant les negociacions amb l'Ajuntament

L'entitat rep el suport del CE Europa i confia a reconduir la situació financera, amb un fons negatiu de 650.000 euros

Esports

El Catalunya masculí va sumar els tres primers punts a la lliga contra el CN Sant Feliu
El Catalunya masculí va sumar els tres primers punts a la lliga contra el CN Sant Feliu | Josep Ponferrada (PFotoalbums)

El Club Natació Catalunya afronta amb optimisme les negociacions amb l’Ajuntament de Barcelona per a salvar-se de la fallida, després de llançar un crit d'ajuda institucinal a causa de la situació financera. L’entitat històrica, que gestiona les instal·lacions esportives municipals de Can Toda, té totes les esperances posades en la reunió de dilluns 16 amb representants de l’Institut Barcelona Esports (IBE), l’organisme de l’Ajuntament que lidera la part municipal de les negociacions. La seu del Districte serà l’espai triat per a una reunió que es realitzarà de forma telemàtica i es va haver d’ajornar el passat 3 de novembre per motius informàtics. 

El vicepresident tercer del Catalunya, Ramon Geli, confia que la situació “es reconduirà”. “No soc gens negatiu”, apunta Geli, que es mostra confiat en cercar algun instrument financer que permeti fer front al deute de 650.000 euros que arrossega l'entitat. També remarca que l’entitat de Can Toda té “bones relacions” amb el Districte. “Possiblement acabaran bé”, fent referència a les negociacions. 

Geli també agraeix les mostres de suport que ha rebut l’entitat. El Club Esportiu Europa, de la mà del president, Víctor Martínez, va trucar Geli divendres passat per a traslladar-li el suport de l’entitat escapulada. El club també va escriure un missatge a les xarxes socials: “Entre totes les entitats i institucions hem de fer pinya per no permetre que desaparegui una entitat de 90 anys d'història i campiona d'Europa!”. Òscar Milla, responsable de Comunicació de la precandidatura de David Prats a l’Europa, va difondre aquell mateix dia un missatge que després va reenviar el mateix Prats. “Desitgem que tot es resolgui aviat. Ànims!”, va apuntar Milla. I el periodista gracienc Vicenç Sanclemente, director de Ràdio 4 i antic col·laborador d’aquest setmanari, va fer diumenge passat aquesta crida als estaments municipals: “De la piscina a la Travessera; la seu a Torrent d'en Vidalet; el "fiasco" de no ubicar-los als terrenys de sota l’Europa; fins avui, al peu del Park Güell; el CN Catalunya ha estat sobretot un servei públic. Cal l'ajut de les institucions!”. 

Jornada doble per al femení de waterpolo

El Catalunya femení disputarà dissabte contra el Leioa la jornada corresponent de Divisió d'Honor de waterpolo i diumenge jugarà el partit ajornat contra el CE Mediterrani. De la seva banda, l'equip masculí descansarà després d'aconseguir els primers tres punts a la lliga contra el CN Sant Feliu (10-6), en un partit disputat a la piscina Nova de l'Escullera, cedida pel CN Barcelona.