Sant Josep de la Muntanya i el hostel UBAE, espais per a PCR

Les instal·lacions ubicades al temple de la Salut i la residència esportiva ja han acollit la campanya de vacunació

Societat

La residència d'esportistes de la UBAE, al carrer Perill
La residència d'esportistes de la UBAE, al carrer Perill | Àlex Gutiérrez Pascual

Els dos espais que el Districte ha ofert al CatSalut per fer proves PCR a Gràcia seran el recinte de Sant Josep de la Muntanya al barri de la Salut i la residència d'esportistes de la UBAE al carrer Perill al nucli històric. Així ho va anunciar dimarts passat la gerent del districte Pilar Miràs, arran d'una pregunta veïnal en l'audiència pública. 

Els dos espais, que de fet ja es van activar ara fa quinze dies per acollir una ampliació de serveis per a la campanya de vacunació en suport als CAP, se centraran després d'aquesta campanya a fer proves PCR en els nivells de detecció, atenció i seguiment de Covid. A Sant Josep de la Muntanya hi ha ara tres espais prefabricats i al hostel de Perill s'ha habilitat tot l'espai. 

Miràs, argumentant una optimització de serveis, també ha afegit que el hostel de Perill assumirà la feina de detecció i seguiment de tres CAP (Cibeles, Pare Claret i Sanllehy). L'altell de l'Abaceria, l'altre espai on s'ha fet la campanya de vacunació, no s'utilitzarà per a fer PCR.