Víctor Martínez: "Els resultats ens afavoreixen perquè donen fe que les coses s'estan fent bé"

El president sortint del CE Europa i aspirant a la reelecció considera que votar els dies 20 i 21 és l'opció "ideal" per donar "el màxim de facilitats i de socis"

Esports

Víctor Martínez, en primer terme, amb l'equip de la seva candidatura
Víctor Martínez, en primer terme, amb l'equip de la seva candidatura | Cedida

Víctor Martínez (Gràcia, 1957) es presenta a la reelecció per presidir el CE Europa, després d'un  final de mandat marcat per la crisi sanitària. En aquesta entrevista telefònica analitza la campanya electoral, que comença aquest divendres, i valora les possibilitats que els comicis se celebrin dos dies.

A les darreres eleccions va aconseguir 115 avals i en aquesta ocasió 101. Creu que en aquestes eleccions perdrà suports?
No té res a veure. Aquesta vegada ha estat una mica més complicat per no haver presència de socis al camp, ha costat una miqueta més. És qüestió de voluntat, d'estar uns dies amunt i avall fent trucades i anant a buscar els vots a casa dels socis o on ells vulguin quedar. Estem força contents del nombre de butlletes que ens han signat els socis. 

Com enfoca la campanya?
La campanya electoral s'enfocarà en les àrees bàsiques, com l'econòmica, l'esportiva, la social, màrqueting i opcions de futur.

Defineixi el seu equip.
Alguns formen part de l'anterior candidatura, d'altres són nous. Són gent europeista, amb moltes ganes i amb molt d'ímpetu per treballar per l'Europa.

Com influiran els resultats esportius en els comicis?
Els resultats esportius ens afavoreixen perquè donen fe que les coses s'estan fent bé en l'àmbit esportiu. No solament els d'aquesta temporada, sinó que és la culminació d'un mandat. El primer equip cada any ha anat superant la classificació. Es va culminar amb un play-off molt bo, no solament a nivell esportiu sinó pel recolzament de tot el barri de Gràcia i rodalies. Si bé és cert que no el vam poder superar, l'equip va caure amb el cap ben alt i fent un molt bon joc. Estem intentant continuar de la mateixa manera. Anem primers del nostre grup després de set jornades imbatuts i penso que continuem pel bon camí i fent les coses ben fetes, amb seny i pas a pas.

Com veu l’opció de celebrar les eleccions dos dies?
Em sembla la millor opció, donat que el dia 20 és un dia en què en principi la gent de fora de Barcelona no podrà accedir a la ciutat. Si ho fem només el dia 21 podria ser que algú per motius laborals no pogués tampoc assistir a votar. Si es fa els dos dies, donem el màxim de facilitats i el màxim de socis a poder emetre el seu vot. Em sembla la solució ideal donades les circumstàncies.