David Prats: "Rebatrem coses que no són certes de l'altre candidat però també farem propostes"

El candidat que es presenta per primer cop a les eleccions del club escapulat diu que és "un miracle" haver aconseguit els avals i demana "revertir la situació d'estancament"

Esports

David Prats, al centre, el dia de presentació dels avals
David Prats, al centre, el dia de presentació dels avals | Cedida

David Prats (Barcelona, 1971) opta per primera vegada a la presidència del CE Europa amb la renovació com a principal bandera. És l'aspirant més actiu comunicativament i considera que cal ajornar les eleccions per aconseguir la màxima participació.

Per què demanen la suspensió?
El dia 20 hi ha limitació perimetral i la gent de fora de Barcelona no pot votar. La junta electoral ens va proposar 20 i 21, i creiem que quan es compleixin totes les mesures sanitàries mirarem pel vot de la gent de fora de Barcelona i per la salut de les persones.
 
En aquest sentit, com veu l’opció de celebrar les eleccions dos dies?
No la veig correcta. Tampoc ho contemplen els estatuts, que diuen que s'han de fer un sol dia.  

Com valora el fet d’aconseguir 52 avals? Com es traduirà en vots?
El nombre d'avals està molt bé partint de la base que no tenim cens i que no tenim contacte amb el soci. És un miracle, aconseguir-ho és tot un èxit. Un cop els tenim, pretenem revertir la situació actual, en franc desavantatge respecte al president, i guanyar les eleccions. 

Com enfoca la campanya?
Presentem el nostre projecte i hi ha coses de Víctor Martínez que no són tal com les diu ell. Les rebatrem però també proposarem. No és només fer crítica per criticar sinó que ho hem de rebatre i explicar-ho. El que és important és que a l'Europa hi hagi unió, perquè si només hi ha 314 socis amb dret de vot dels 462 que van votar a les darreres eleccions, és una mica trist. Hem de recuperar l'Europa. 

Com definiria el seu equip?
Estic súper orgullós del meu equip. Són excel·lents professionals i estan treballant per un Europa il·lusionant. Podem revertir la situació actual de l'Europa d'estancament.  

Com influiran els resultats esportius en els comicis?
Una petita ajuda és. Aquest any no ha baixat cap equip de 2a B i han pujat vuit equips en dos anys de Primera Catalana. A part, aquest any no es puja, es manté la categoria. Si veiem qui és el líder de l'altre grup, no és un líder habitual. Però això no resta mèrits a l'equip. Compto amb David Vilajoana, per la concepció de futbol que té. Continuaríem amb ell reforçant la part esportiva amb Javi Sánchez, que la coordinaria. Volem una metodologia des del primer equip fins a l'escola. Estaria bé planificar, cosa que no s'ha fet fins ara.