Els candidats a les eleccions a l'Europa apugen el to en la recta final de campanya en previsió d'una participació alta

Víctor Martínez i David Prats protagonitzen un debat electoral molt tens i farcit de retrets en les àrees esportiva i econòmica

Esports

Candidats, moderadors i assistents, al debat d'aquest dimecres a Can Musons
Candidats, moderadors i assistents, al debat d'aquest dimecres a Can Musons | J.A. Torralba

La tensió creixent entre els dos candidats a les eleccions a la presidència del CE Europa, a mesura que s'apropa el diumenge 20 i en previsió d'una participació alta (153 dels 314 socis amb dret de vot han avalat les candidatures), es va manifestar al cara a cara electoral de dimecres. El president sortint, Víctor Martínez, amb el lema Fets per l'Europa, va defensar haver tret el club d'una "ruïna econòmica increïble". David Prats, aspirant a la presidència, amb el lema L’Europa, la il·lusió del futur, va reclamar "més ambició i planificació".

Els retrets entre candidats van començar en la política esportiva. Martínez va defensar el planter: "el Juvenil és l'atracció de la Divisió d'Honor". Prats li va retreure no tenir un secretari tècnic: "No hi ha cap tipus de planificació, anem sobre la marxa, van improvisant". En l'àrea econòmica, Martínez va rebatre les crítiques de Prats dels ingressos per llogar el camp de l'Àliga i va reiterar que el club va deixar de rebre'n per la pèrdua de la gestió. "Estàs venent fum. Aquesta és la realitat, i no els paperots que portes", li va etzibar. Prats va assegurar (i dijous aportant nova documentació del club mateix) que l'Europa "no està sanejat" i segueix endeutat en el capítol de fons passiu. En el bloc social, els candidats van dissentir en com augmentar el nombre de socis. "La massa social no creix al ritme que ens agradaria, però no disminueix", va admetre Martínez. "Si la supervivència del club han de ser 500 socis, no anem enlloc", va dir Prats. En infraestructures, Prats va criticar l'estat actual del Nou Sardenya. "Ha perdut valor en quatre anys", va afirmar. Martínez va defensar les millores a l'estadi amb "una reparació estructural".

Les frases del cara a cara

Víctor Martínez

"Estàs venent fum. Aquesta és la realitat, i no els paperots que portes"

"La massa social no creix al ritme que ens agradaria, però no disminueix"

David Prats

"No hi ha cap tipus de planificació esportiva, anem sobre la marxa, van improvisant"

"Si la supervivència del club han de ser 500 socis, no anem enlloc"