Els espectacles dels Quicos i Pau Riba & De Mortimers, els clàssics del CAT

Iban Beltran, Josep Pedrals i Carles Pedragosa reiventen les nadales

Cultura

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries  presenten 'Lo Misteri de Nadal'
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presenten 'Lo Misteri de Nadal' | Cedida

La programació nadalenca del Tradicionàrius no falla i ofereix els seus clàssics imprescindibles: Lo Misteri de Nadal, l'espectacle del Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (divendres 18 a les 20h), i la proposta de Pau Riba que puja a l'escenari amb De Mortimers per presentar el treball Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies (dissbte 19 a les 20h).

Dimecres 23 la Taverna del CAT edició especial compta amb el Taller de cançó

L'altre clàssic és la Taverna especial Nadal, amb Anaís Falcó, Jordi Fàbregas i Xavi Rota, amb la participació del Taller de cançó del CAT, que tindrà lloc dimecres 23 al bar de l'Artesà a les 20 h. I per tancar el cartell, diumenge 3 de gener el trio format per Iban Beltran, Josep Pedrals i Carles Pedragosa faran un concert on proposen un nou enfocament de les nadales.

Pep Fornés revela tots els secrets del Tió de Nadal  al seu darrer llibre

L'activista cultural gracienc Pep Fornés presenta aquest divendres 18 al bar del CAT el seu darrer llibre 'El Tió de Nadal', un treball que tracta sobre aquesta tradició nadalenca en profunditat i revela els seus secrets, el que ha representat durant el temps i com ha evolucionat, els seus orígens immemorials i ancestrals pagans, des del culte als arbres i a la natura, al foc i als avantpassats. (19h).