Víctor Martínez guanya les eleccions a la presidència de l'Europa

El candidat a la reelecció s'imposa a l'aspirant David Prats per 148 vots a 63 en uns comicis amb una participació alta

Esports

Víctor Martínez rep els aplaudiments de l'equip de campanya a les portes del Nou Sardenya
Víctor Martínez rep els aplaudiments de l'equip de campanya a les portes del Nou Sardenya | À.G.P.

El candidat a la reelecció, Víctor Martínez, ha guanyat aquest diumenge les eleccions a la presidència del Club Esportiu Europa i tornarà a presidir l'entitat escapulada. Martínez s'ha imposat a l'aspirant David Prats, que s'hi presentava per primera vegada, per 148 vots a 63. Un cop comunicats els resultats oficials a les portes de l'estadi Nou Sardenya, Prats ha felicitat Martínez per la victòria.

La jornada electoral de les terceres eleccions de la història de l'Europa ha estat marcada per les restriccions sanitàries i per la participació alta, amb un total de 213 vots emesos (211 per a les candidatures i dos vots en blanc) de les 314 sòcies i socis amb dret a vot. Aquesta xifra ja venia indicada pel període per avalar candidats, amb 153 firmes de socis i sòcies (101 per a Martínez i 52 per a Prats).

Martínez, amb el lema Fets per l'Europa, ha comptat amb un equip format pels directius de la junta sortint Agustí Tenllado, Ignasi Vinuesa, Sergi Micolau i Ramon Vergés, i la consellera d'Esquerra al Districte Núria Pi.

L'equip de Prats, amb el lema L’Europa, la il·lusió del futur, ha estat composat per l'exjugador escapulat Javi Sánchez com a director tècnic, els periodistes Òscar Milla, Albert Benet i Juan Terrats, i Marta Pla, professional de l'àmbit esportiu. També l'han integrat l'economista Joan Josep Bosch, Andrea Gai, gerent de desenvolupament de negocis, Sergi Costa, administrador de projectes, i el músic Robert Baquero, autor de l'himne del club escapulat.

Les xifres de la jornada electoral

Vots a la candidatura de Víctor Martínez: 148

Vots a la candidatura de David Prats: 63

Vots en blanc: 2

Vots nuls: 0

Nombre de sòcies i socis amb dret a vot: 314

 

David Prats atèn els mitjans d'informació a les portes del Nou Sardenya
Cua a les portes del Nou Sardenya per votar a les eleccions a la presidència de l'Europa