ERC prepara una reestructuració del grup municipal sense canviar cares

L'elecció de Núria Pi com a directiva de l'Europa derivarà responsabilitats d'Esports cap al conseller Miquel Colomé

Política

Actuació de Mossos aquest dilluns, identificant un dels portaveus de Gràcia Llibertat
Actuació de Mossos aquest dilluns, identificant un dels portaveus de Gràcia Llibertat | @GraciaLlibertat

El grup municipal d'Esquerra Republicana, el més nombrós amb cinc consellers al Districte juntament amb els altres cinc de BComú, prepara per al proper ple del mes de març una reestructuració de responsabilitats com a conseqüència col·lateral de les eleccions al Club Esportiu Europa, celebrades aquest Nadal.

L'elecció de la consellera republicana Núria Pi oficialment com a nova directiva del club escapulat, si bé en els últims mesos ja havia estat molt activa recolzant l'organigrama del president Víctor Martínez, ha donat peu a retocs que no implicaran un canvi de cares en el grup però si de funcions.  

Pi no deixarà la cartera d'Esports, com en un principi es podia preveure, però sí que deixarà la representació dels republicans en els equipaments de l'Àliga i del Nou Sardenya; en el primer cas, el club aposta per recuperar-ne la gestió que havia assumit fins al 2016, quan la va perdre a favor de la Fundació Marcet, i en el segon es tracta de l'estadi oficial.

Qui assumirà les responsabilitats que deixa Pi serà Miquel Colomé, que actualment porta les carteres de Comerç, Mobilitat, Seguretat i Urbanisme. Pi assumirà la cartera de Gent Gran que requeia fins ara en Colomé. 

Crítiques a Mossos

L'actualitat republicana s'ha saldat aquesta setmana amb un retret a l'actua­ció dels agents de Mossos que dilluns van identificar un dels portaveus de Gràcia Llibertat en els dilluns pels presos. "ERC no pot tolerar aquesta intimidació", diu.