Can Carol obre dilluns i vol fer portes obertes al febrer

El nou casal de barri de Vallcarca s'ofereix per cedir aules a les escoles del barri i dessaturar les biblioteques

Societat

Interior de Can Carol, durant una visita aquest dimecres
Interior de Can Carol, durant una visita aquest dimecres | Cedida

En temps de pandèmia no és habitual iniciar projectes però Vallcarca sempre és especial i el proper dilluns engegarà l'activitat almenys de manera interna el nou casal de barri de Can Carol. "Estem agraïts i contents de l'esforç que ha fet el Districte, amb comprensió i paciència", explica David Castellet, portaveu de la federació d'Amics i Amigues de Can Carol i Consolat, l'entitat que gestionarà l'equipament. 

Dilluns, després d'una última visita d'obres que s'ha fet aquest dimecres, el nou espai arrencarà amb els cursos de formació tècnica però ja s'establirà un horari que servirà per acollir a partir de l'1 de febrer les sessions de portes obertes. "Com que no podem fer una gran jornada amb 400 persones, farem 40 visites de deu persones", apunta Castellet. El casal obrirà els matins (de dimarts a divendres 10-13h i dissabte 11-14h) i les tardes (de dilluns a dissabte 16-21h). 

L'espai encara no té el mobiliari, que arribarà a finals de febrer, però començarà amb taules i cadires cedides per la Sedeta i ja es vol organitzar en comissions per dinamitzar-se internament. Entre els primers objectius hi ha les propostes de contactar amb les escoles del barri per cedir espai per fer classes i amb les biblioteques per dessaturar-les com a espai d'estudi.