Veïns de Penitents anuncien querelles contra el regidor

L'associació L'Alzina, sector crític de Salvem L'Alzina, se suma a les multiprotestes, que reuneixen una cinquantena de persones

Societat

La multiprotesta dimarts passat davant del Districte
La multiprotesta dimarts passat davant del Districte | A.B.

La Federació de Barris de Gràcia, la plataforma que ha anat sumant causes diverses de protesta contra el Districte, des de la substitució dels jardins de la carretera de Sant Cugat per una promoció d'habitatge dotacional públic o la retallada dels jardins Comas i Llaberia per fer el nou institut Vallcarca, s'ha manifestat aquest dimarts 9 per primer cop a la plaça de la Vila i lluny del seu hàbitat de Vallcarca-Penitents per reiterar les seves queixes però també per anunciar que presentarà en les properes setmanes dues querelles "per prevaricació i per delicte ambiental" contra el regidor de Gràcia, Eloi Badia. Així ho ha apuntat Àlex Salas en conversa amb aquest setmanari abans de l'audiència pública. "Els contactes amb el Districte han fracassat", ha afegit la plataforma en un comunicat. 

A la multiprotesta, a la qual hi han participat una cinquantena de persones fent repicar cassoles i engegant botzines, també s'hi ha sumat la nova associació L'Alzina, sector crític de Salvem L'Alzina, que ha participat també a l'audiència demanant una consulta oberta per evitar"pisos electorals" a les casetes d'Encarnació. Badia ha respost que "pagar a preu d'or un espai per no executar" amb un cert retorn de la inversió suposaria una malversació de fons.