El 'Cata' masculí de waterpolo, a la Copa

L'equip de Tato Garcia segella l'objectiu a la primera fase de la lliga amb una victòria contra el Real Canoe (6-8)

Esports

El 'Cata' masculí va tancar la primera fase de la lliga amb un triomf
El 'Cata' masculí va tancar la primera fase de la lliga amb un triomf | Real Canoe NC

Amb la tranquil·litat  d'haver competit fins a l'últim partit per aconseguir el play-off pel títol i la satisfacció de classificar-se per jugar la Copa del Rei, el sènior masculí de waterpolo del CN Catalunya començarà a final de febrer la segona fase de la lliga de Divisió d'Honor. En la lluita per la setena plaça del campionat se les haurà amb els rivals del grup B de la primera part del campionat (CN Mataró, CN Echeyde, CDW Navarra) i amb els equips del seu grup que han quedat per sota (Real Canoe NC i CN Sant Feliu). 

"L'objectiu er la renovació de l'equip, fer-lo créixer i competir al màxim", destaca el tècnic del Catalunya masculí, Tato Garcia. "Sent realista, és el grup idoni", admet Garcia, que apunta que en aquesta segona fase de la lliga "a cada partit hi ha opcions de guanyar". El Cata masculí va segellar l'accés a la Copa del Rei, que es disputarà al març, amb una victòria contra el Real Canoe (6-8) que es va gestar al primer parcial amb quatre gols i una actuació destacada de Raimon Santiveri. 

El femení vol el màxim de punts. El sènior femení del Catalunya arriba a la penúltima jornada de la primera fase de la Divisió d'Honor amb l'objectiu de sumar el màxim de punts, que conservarà a la lluita per la salvació. El primer rival serà el Leioa IT, amb qui s'enfrontarà dissabte 13 (16:45).