Més pisos de luxe a mig milió a Vallcarca i el Coll

L'eix Farigola-Torrent del Remei-Móra d'Ebre canvia de fesomia i ja compta amb quatre promocions en marxa

Societat

El solar de Farigola 69 on està prevista la propera promoció de pisos de luxe
El solar de Farigola 69 on està prevista la propera promoció de pisos de luxe | À.G.P.

La promotora Pyral Strategies té previst construir al carrer Farigola 69, al barri de Vallcarca, quatre habitatges de luxe, amb un preu inicial de 430.000 euros. Els pisos, amb façana també al carrer Móra d'Ebre a l'altura de Sant Eudald, compten amb el segell de l'empresa de serveis immobiliaris i d'arquitectura Tronc3, amb experiència en operacions recents als barris de la Font de la Guatlla (Sants-Montjuïc) i Santa Eulàlia (L'Hospitalet).

Amb el títol de Residencial Ebre, Tronc3 descriu el futur edifici com a "exclusiu" i amb "qualitats d'alt standing". Els quatre pisos tindran entre 82 i 134 metres quadrats, amb terrassa, pàrquing i traster. L'operació arriba després de l'enderroc el novembre passat de les dues casetes antigues i té com a precedent una alerta del Sindicat d'Habitatge de Vallcarca el 2017, quan una veïna del barri els va contactar per denunciar una apujada abusiva del lloguer.

L'operació se suma a les tres promocions en marxa a l'eix Farigola-Torrent del Remei-Móra d'Ebre, també al Coll, que transformen de mica en mica la fesomia dels dos barris. La més avançada és a Móra d'Ebre 34-36, amb façana a Torrent del Remei. Al 25-27 d'aquest mateix carrer es construeix un edifici de dues plantes. I a Beat Almató, amb façana a Móra d'Ebre, la promotora Oikos Living està acabant d'aixecar un edifici de deu habitatges. A les quatre operacions en procés s'afegeix la promoció acabada de Torrent del Remei 49, de quatre plantes i dinou habitatges on ja viuen veïns. Una arquitectura que contrasta amb les construccions més antigues de la zona.