El Gràcia Futbol Sala inicia el camí cap a la permanència a la Tercera estatal

Montsant, Premià, Eixample, Arrels i Bosco, rivals a la fase 2

per Pol Alonso

Esports

El primer equip del Gràcia FS ha acabat cuer la primera lliga
El primer equip del Gràcia FS ha acabat cuer la primera lliga | Pol Alonso

El primer equip del Gràcia FS segueix sumant bones sensacions després d’un nou empat (el quart de la temporada) a l'últim partit de la primera lliga contra l'Estel Vallseca (4-4) i encara la fase 2 del grup de descens amb molta il·lusió i ganes de demostrar que vol seguir un any més a la Tercera Estatal.

En aquesta segona lliga, el Gràcia s’enfrontarà a Montsant, Premià de Mar, Eixample, Arrels i Bosco Rocafort. Dos d’aquests conjunts ja estaven a la seva lliga actual: contra el Bosco, un empat i una victòria gracienca, i davant l'Eixample, una derrota i un empat. Del grup 1, el Montsant ha quedat quart classificat amb 21 punts, l'Arrels ha acabat sisè a la taula amb tretze punts i el Premià vuitè amb nou punts.

L’equip d’Albert Higueras arriba a aquest fase probablement en un dels millors moments de la temporada: els partits es competeixen fins al final i prova d’això és que s’han guanyat cinc punts en els últims quatre partits disputats. Números molt bons tenint en compte que l’equip ha aconseguit 10 punts en tota la lliga. En aquest sentit, Marc Tomàs, primer capità de l'equip, fa aquesta declaració d'intencions: “L’any vinent seguirem a Tercera”.