L'AEE Institut Montserrat gestionarà el pavelló Comellas i les pistes de la Creueta

L'entitat renova la concessió del poliesportiu del Coll i agafa el relleu de Marcet a l'equipament del carrer Neptú

Esports

El pavelló Comellas, al primer partit de lliga entre Lluïsos i Horta
El pavelló Comellas, al primer partit de lliga entre Lluïsos i Horta | À.G.P.

L'Associació Esportiva Escolar Institut Montserrat, a través de l'empresa MES Gestió, agafarà el relleu de la Fundació Marcet al capdavant de la gestió i explotació del  pavelló Josep Comellas a partir del mes d'abril. Segons ha confirmat l'entitat mateixa, el concurs per la licitació de l'equipament del carrer Neptú 6-12, que s'ha de rubricar els propers dies, s'ha decantat aquest projecte (vegeu núm. 835), per davant de l'altra proposta presentada per un particular mitjançant una franquícia de l'empresa Sportmadness Expansión. 

Lluïsos demana a la nova gestora una "comunicació fluïda" i presència de més entitats

Un dels usuaris d'aquesta instal·lació, Bàsquet Lluïsos de Gràcia, ha reaccionat a l'anunci encara no oficial de l'adjudicació amb una aposta perquè el pavelló Josep Comellas, inaugurat el 2013, sigui utilitzat per més entitats de la Vila. El president d'aquesta secció, Rafa Nache, demana "que estigui ben gestionada i que quan hi anem estigui en bones condicions". També  una "comunicació fluïda" amb la nova gestora. Nache valora com a "correcta" la gestió de Marcet. 

En aquest sentit, el president de l'AEE Institut Montserrat, Ignasi Velasco, assenyala que començarà en breu una ronda de contactes amb les entitats usuàries del pavelló Comellas. Segons Velasco, els objectius generals de la nova concessió seran "potenciar l'esport femení de base i les activitats de qualitat". També pretén "millorar l'eficiència de les instal·lacions", així com "incrementar-ne el volum d'activitat". 

A més del Comellas, MES Gestió mantindrà la concessió de les pistes poliesportives de la Creueta del Coll, després d'imposar-se als projectes de Sportmadness Expansión, que també optava a l'explotació d'aquest equipament, i el Club Esportiu Vila Olímpica. El nou contracte també començarà l'1 d'abril. L'aposta per a l'equipament del carrer Castellterçol serà de "continuïtat", segons Ignasi Velasco. El Club Bàsquet Coll, usuari preferent de les instal·lacions, espera que es mantingui la situació actual. El president d'aquesta entitat, Jaume de la Cruz, destaca que "més enllà del dia a dia, la gestió ha estat globalment positiva". "Les sinèrgies entre entitats i la interlocució han estat correctes", apunta de la Cruz. 

El Bàsquet Claret s'emporta el segon derbi gracienc de la temporada

Després d'imposar-se a Bàsquet Lluïsos (63-72), el sènior A dels Llops, que entrena Xavi Marín, s'ha situat al tercer lloc de la classificació del grup 5 de Copa Catalunya masculina. A la femenina, el primer equip del SaFa Claror va caure derrotat contra el Joventut Les Corts (75-42).