Torna l'ensaladilla de la Filomena

Tasta Gràcia, la nova aventura de l'activista Sergi Font, obre portes al Torrent de l'Olla per recuperar sabors locals

Societat

Sergi Font, amb el seu plat estrella
Sergi Font, amb el seu plat estrella | A.B.

Han passat força dies des que a finals d'octubre l'activista Sergi Font, president etern de la comissió de festes de Verdi, anunciava el seu particular triple salt sense xarxa: deixava una feina de 24 anys i agafava l'històric local del Pizza Ràpid a Torrent de l'Olla per recuperar el sabor de Gràcia, una mena de bodega 2.0. Sota la marca Tasta Gràcia, Font volia oferir un bon servei de càtering, tapes, taules de pernil i formatge, el vermut i el pollastre del diumenge... En sis mesos llargs no hi ha hagut dia que qui passés pel local no hi veiés en Sergi a peu d'obra. A 24 hores de l'obertura, aquest dimecres, encara explicava la seva última aportació a la carta: la recuperació de l'ensaladilla de la Filomena. "Vaig anar a parlar amb l'antiga mestressa de la bodega de Verdi i em va donar permís per recuperar-la", apunta. Una ensaladilla amb pernil, fuet, el punt just d'allioli...

El Tasta Gràcia no només ha obert el front de reobrir el local que va ser punt de trobada jove de vespre-nit sinó que té espai de xarcuteria però també per dinar en una llarga barra de fusta o un mostrador i un espai de cuina perquè ningú surti sense un tros de tiramisú o unes braves. Abans d'obrir ja es va estrenar amb el càtering dels apoderats de la candidatura de Joan Laporta i dimecres un dels primers clients ja encarregava per a una colla.