Casa Fuster replanteja l'obertura prevista a la primavera i fixa ara la represa per al setembre

La direcció argumenta la nova reprogramació a les limitacions de mobilitat de la pandèmia, posat èmfasi també en la dificultat de moviment del turisme internacional

Societat

Casa Fuster, amb les portes tancades, escena habitual dels darrers mesos
Casa Fuster, amb les portes tancades, escena habitual dels darrers mesos | À.G.P.

Aturat des del 22 de març l'hotel monument Casa Fuster, als Jardinets de Gràcia, segueix tancat i així passarà tota la primavera i tot l'estiu, segons l'última previsió que ha fixat la direcció de l'establiment. "Actualment hem establert la reobertura al setembre, amb la voluntat que la situació millori i puguem obrir abans", ha explicat a L'Independent el general manager de Casa Fuster, Joan Carles Casanovas.

L'última previsió oficial comunicada era la primavera i així ho va comunicar la direcció el passat Nadal, quan Casa Fuster sempre destaca per la seva façana il·luminada i quan aleshores es va admetre que les festes serien diferents després d'un primer intent -anunciat i no culminat- al setembre amb vermuts exclusius  i d'un segon moviment intern per reobrir el desembre, que tampoc va prosperar. L'establiment va preferir passar pàgina aleshores i llançar una mirada llarga i més segura plantejant la primavera com el retorn possible a la normalitat. També en aquell canvi d'any es va confirmar l'adéu del Panot Restaurant del xef mediàtic Marc Ribas.

Arribada ara la primavera i mantinguda la incertesa de la pandèmia, que a efectes de Casa Fuster s'ha concretat en el fort cop per al sector que ha representat les baixes de grans expositors del Mobil World Congress, la nova mirada llarga és el setembre. "Les darreres limitacions que ha publicat el PROCICAT, sumat a les limitacions de mobilitat que han establert els diferents països emissors de clients, ens han obligat a replantejar novament la data", admet Casanovas. De moment, l'espai de la web referit al Panot Restaurant recupera la marca del Galaxó Restaurant, l'anterior projecte gastronòmic de la casa.