Homenatge amb regust agredolç

El gracienc Sergi Coma suma 50 partits amb el primer equip de rugbi de la Santboiana, que es queda a les portes del play-off

Esports

El jugador de rugbi Sergi Coma, amb l'americana commemorativa de la Santboiana
El jugador de rugbi Sergi Coma, amb l'americana commemorativa de la Santboiana | Jordi Elias

El moment individual més dolç ha arribat en el moment col·lectiu més agre. El gracienc Sergi Coma (Barcelona, 1993) ha sumat 50 partits disputats amb el primer equip de rugbi de la Unió Esportiva Santboiana en la temporada que el conjunt s'ha quedat a les portes del play-off pel títol de lliga. "Ha estat una experiència molt gran a nivell personal però la temporada ha estat complicada per a l'equip", lamenta Coma, que ha completat el tercer curs amb el club degà del rugbi català vestint l'americana commemorativa (a la foto). Un ritual reservat només per a jugadors que arriben a disputar 50, 100 o 150 partits amb la samarreta blau cel. El moment de glòria va arribar després de la derrota a casa contra Les Abelles valencià, que deixava la Santboiana un peu fora de la disputa pel campionat. El triomf posterior del Ciencias sevillà va confirmar la decepció: novè lloc a la taula general. 

Després d'una temporada marcada per lesions importants i menys pressupost per a reforços, Coma confia en continuar un curs més amb la Santboiana, en l'any del centenari: el 4 de juliol comencen els actes de celebració. Per això es mostra convençut que el club apostarà fort pel primer equip en la temporada dels 100 anys d'història. 

I el futur? Tot i ser semiprofessional, somia en dedicar més temps al rugbi, ser convocat alguna vegada amb la selecció espanyola i marxar un temps a França, Anglaterra o Irlanda per fer-hi una estada en un club.