El camp de futbol del Nou Sardenya inicia les obres de reparació parcial de la gespa

L'actuació a les àrees no afecta el darrer partit de lliga del primer equip femení de l'Europa, aquest diumenge contra el Saragossa B

Esports

Les obres a la gespa artificial, a la porteria de Pau Alsina
Les obres a la gespa artificial, a la porteria de Pau Alsina | Albert Benet

En un ambient de malestar marcat per les queixes pel mal estat del terreny de joc de l'estadi Nou Sardenya, aquest dimarts s'han posat en marxa les obres per reparar parcialment la gespa artifical del camp de l'Europa. Aquesta actuació, inclosa a darrera hora per l'Ajuntament donat que l'execució de les obres per canviar-la està prevista entre l'estiu i la tardor de l'any vinent, se centra només en substituir les zones més malmeses: les àrees i les juntes perimetrals del camp. Operaris municipals han començat l'actuació per la zona de la porteria de Pau Alsina. D'aquesta manera, es canviaran les dues àrees petites i una línia recta fins al punt de penal. Les obres, que fa unes setmanes el capità del primer equip de l'Europa va batejar irònicament com el parxís, s'acabaran dilluns vinent, segons ha informat el club escapulat.

Tot i això, aquesta actuació no ha d'alterar la disputa dels partits a les instal·lacions municipals del Nou Sardenya durant aquest cap de setmana. L'encontre més destacat de la jornada és l'últim partit de lliga del primer equip femení de l'Europa. Un cop consolidat a la part mitjana superior de la classificació amb un meritori sisè lloc a la Primera estatal, el conjunt que entrena Fran Güells rep aquest diumenge 30 (12h) el Saragossa B amb l'objectiu de fer un bon resultat davant de l'afició escapulada. També acaba la lliga el Juvenil A masculí, que amb la permanència assolida al març visita aquest diumenge 30 (12h) la Nova Creu Alta per enfrontar-se al Sabadell.

Vista aèria de les obres, aquest dijous