Festa Major proposa limitar horaris fins a les 12 de la nit

L'expresidenta del districte, Isabel Ribas, nova integrant del patronat de l'entitat, i el carrer Perla anuncia que deixa de fer festa

Societat

El guarnit de Perla a la Festa Major del 2019
El guarnit de Perla a la Festa Major del 2019 | Josep M. Contel

La reunió del patronat de la Fundació Festa Major d'aquest dimecres ha servit per afinar el model de festa d'enguany, que anirà més enllà de les dures limitacions de l'any passat però que encara optarà pels sostres guarnits i descartarà el concurs de carrers. L'adaptació de la festa passarà pel retorn de les tarimes als carrers -més baixes i centrades- i la possibilitat de fer tres activitats diàries per carrer (una amb barra i una musical).

La Festa Major 2021 no serà essencialment virtual (el pressupost específic ja aprovat redueix de 18.000 a 3.000 la despesa) però proposa uns horaris unificats per a festes oficials i alternatives  amb límit a les 12 de la nit, les cercaviles ara estan més aviat descartades i el Districte ha descartat una proposta de focs artificials a Lesseps.

El model de festa 2021 encara té molts serrells, i mira de reüll al que estigui permès de fer per Sant Joan, però qui segur que no hi serà és la comissió de carrers de Perla, que deixa no farà festa enguany. L'expresidenta del districte, Isabel Ribas, d'altra banda, ha estat elegida membre del patronat.