Veïns de la plaça Revolució volen més policia per aturar el botellot

Una instància recolzada per una quarentena de residents demana també dades de sonometria des del 15 d'abril

Societat

Grups de botellot, a la plaça Revolució
Grups de botellot, a la plaça Revolució | Cedida

L'esbravada general que a les places de Gràcia s'ha notat ja en horari de vespre i nit s'ha desconcentrat més enllà de Sol, Virreina o plaça de la Vila com a places clàssiques i de plaça del Nord com a espai que des de l'any passat també atrau jovent. Raspall o l'encreuament de Verdi amb Perla estan registrant acumulacions de botellots fins ara insòlits, però la primera reacció veïnal en un espai fins ara més aviat tranquil s'ha registrat a plaça Revolució. 

Un grup d'una quarentena de residents han entrat aquest dilluns  una instància al Districte en què demanen "un punt fix" d'agents de la Guàrdia Urbana "de manera immediata" que dissuadeixi els discobotellots, una variant amb altaveus que fins i tot es viu els dies de cada dia. "La nit del 14 a 15 de maig, per exemple, la policia va venir tres vegades però el soroll va durar fins a les 6 del matí", apunta la instància. Els veïns expliquen que el mateix va passar sobretot entre el 21 i el 24 de maig. 

La instància també demana al Districte accés a les dades de sonometria des del 15 d'abril ja que al web apareixen últimes hores.