Àngels Tomàs anuncia que no repetirà com a consellera

El portaveu de BComú, Jordi Farriol, defensa la dificultat de tirar endavant l'MPGM o l'habitatge públic "perquè ara es plantegen i abans no s'havien abordat"

Política

Farriol i Tomàs, aquest dilluns a l'Ateneu Roig
Farriol i Tomàs, aquest dilluns a l'Ateneu Roig | Cedida

Dos dels consellers de més trajectòria al Districte, Àngels Tomàs i Jordi Farriol, tots dos ara sota la marca BComú a l'equip de govern local, van ser els protagonistes dilluns del cicle Passem comptes de l'Ateneu Roig i la primera, sens dubte, va donar la notícia de la sessió anunciant que aquest serà el seu últim mandat com a consellera. "He pensat que no repetiré", va respondre de manera taxativa a una de les preguntes més directes.

Tomàs, consellera de Salut i Memòria però que també té a càrrec les carteres de Nomenclàtor o de Camp d'en Grassot, va argumentar la decisió perquè "la feina que volia fer l'he feta i ara toca descansar". "No pots fer el mateix com a consellera que com a activista i tornaré als col·lectius on ara estic en stand-by", va afegir. Tomàs tancarà una etapa iniciada el 2013.

Farriol, per la seva banda, va defensar durant la sessió que al govern li està costant tirar endavant el canvi de Pla General o l'habitatge públic "perquè ara es plantegen i abans no s'havien abordat". També va apuntar que l'ordenament de les terrasses es reprendrà quan acabi la post-pandèmia.