L'ETT Lluïsos aposta per tornar a la lliga de 10 equips

El primer equip gracienc aconsegueix la salvació al partit de la fase final contra Els 8 la Garriga (5-1) i jugarà una temporada més a la Primera Estatal de tennis taula

Esports

El Lluïsos-Q2B Studio, abans del partit decisiu contra la Garriga
El Lluïsos-Q2B Studio, abans del partit decisiu contra la Garriga | Cedida

En una temporada atípica marcada per la pandèmia, el primer equip de l'Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia s'ha jugat la continuïtat a la Primera Divisió Estatal masculina a l'última jornada. El conjunt Lluïsos-Q2B Studio, format per Ferran Cano, Bernat Folch, Martí Folch i Francesc Masip, va derrotar l'equip dels 8 la Garriga (5-1) i s'ha assegurat la presència un cop més a la tercera categoria del tennis taula espanyol.

"Vam plantejar els partits com una final", explica Ferran Cano sobre l'eliminatòria de permanència, que va començar amb bon peu amb les victòries de Folch (0-3), Cano (2-3) i Masip (0-3). "Vam saber gestionar bé els nervis", diu. Una situació que contrasta amb l'inici de lliga. "No vam començar amb bon peu", lamenta Cano, per qui el sistema de competició d'enguany (dos grups de cinc equips) no ha permès valorar la regularitat. Per al curs 2021-22, l'ETT Lluïsos aposta per tornar a la competició de deu conjunts. "Esperem que sigui una temporada completa", assegura Cano.