El Campionat de Catalunya Base i Escolar, al Gràcia Gimnàstic Club

El CE La Salle es juga la permanència a Primera de la Lliga Iberdrola i l'AE Gràcia-UBAE disputa el Campionat d'Espanya de rítmica femenina a Valladolid

Esports

Les instal·lacions del Gràcia Gimnàstic Club, al carrer Molist
Les instal·lacions del Gràcia Gimnàstic Club, al carrer Molist | Arxiu

El pavelló del Gràcia Gimnàstic Club  va acollir el cap de setmana passat el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística femenina Base (nivells 1 a 4) i Escolar (nivell 4), en modalitat individual i per equips. En aquesta competició van participar gimnastes d'aquesta entitat, del Club Esportiu La Salle Gràcia i de l'Associació Esportiva Gràcia-UBAE. Les instal·lacions del carrer Molist 2-4 van obrir portes dissabte 12 pel programa general de matí (8:45-14:20) i de tarda (14:45-20:40). Diumenge 13 la competició va a tornar a tenir dues sessions i va finalitzar a la tarda (16h).

Paral·lelament al Campionat de Catalunya, dos equips del CE La Salle Gràcia defensaran la permanència a Primera Divisió de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina aquest cap de setmana a Gironella (Berguedà). Serà  la primera jornada de la fase regular d'aquesta competició estatal. I partir de dimecres 23 i fins al dia 30 serà el torn de l'AE Gràcia-UBAE, al Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica femenina, a Valladolid.