Bàsquet Lluïsos aspira a mantenir el bloc jove amb gent de casa per la pròxima temporada

El sènior masculí de Copa Catalunya diu adeu al jugador Arnau Canyes Samsó després de 23 anys a l'entitat blava

Esports

El sènior masculí de Lluïsos confia en mantenir el bloc de la temporada
El sènior masculí de Lluïsos confia en mantenir el bloc de la temporada | À.G.P.

Després d'una temporada amb nombroses interrupcions, limitacions en els entrenaments i competició amb només deu partits, l'equip sènior masculí de Bàsquet Lluïsos ha tancat la participació amb un equilibri en nombre de victòries i derrotes (5) a Copa Catalunya, aquesta edició sota el paraigües de l'antic Campionat d'Espanya de Primera Divisió. Posant en segon terme els resultats, l'entrenador del conjunt blau, Carles Rofes, apunta que és el moment de fer "un agraïment als jugadors pel risc que han assumit" en temps de crisi sanitària. Rofes confia en la continuïtat d'una plantilla formada per jugadors joves que van fer el salt al primer equip i noves incorporacions. "Volem mantenir el bloc perquè sigui gent de la casa que s'han merescut continuar", indica Rofes. L'equip tècnic també vol incorporar jugadors de la temporada anterior que no van poder jugar aquest curs a causa de la pandèmia.

Pel tècnic Carles Rofes, és hora de fer "un agraïment als jugadors pel risc assumit"

De la seva banda, Rafa Nache, president de Bàsquet Lluïsos, destaca que "la gent ha estat molt implicada" i apunta el paper de l'equip júnior femení a Preferent. "L'objectiu és seguir amb l'estructura que tenim", assenyala Nache en referència als conjunts base, i apunta l'opció d'incorporar-hi equips nous, sempre amb les limitacions d'espai (la reforma de la pista resta pendent) i l'estructura tècnica que tenen. Des del club han calculat que cada curs han de descartar un centenar de sol·licituds.

Comiat d'Arnau Canyes Samsó. Després de 23 anys al club, el jugador Arnau Canyes Samsó va disputar el 23 de maig contra el Ciutat Vella l'últim partit amb la samarreta blava. "M'ha costat decidir-me", lamenta el base de Lluïsos, a qui les lesions de genolls (arrossega quatre operacions) han forçat a retirar-se. Canyes Samsó es mostra satisfet d'haver disputat els cinc encontres d'aquesta temporada, després de dos anys inactiu.

Accions dels clubs per captar nous jugadors

Les entitats de bàsquet posen en marxa activitats pensant en l'organització de la temporada vinent. El CB Coll ha fet una crida a les xarxes per cercar nous entrenadors i jugadors. Aquesta setmana han organitzat entrenaments oberts Claret (per preinfantil i infantil de primer any) i Vedruna, i Lluïsos portes obertes aquest dimarts i dijous (per nascuts el 2013).