El masculí del Catalunya de waterpolo apuntala l'atac amb tres primers fitxatges

L'equip de Tato Garcia intenta refer-se de vuit baixes amb l'atacant Pablo Gómez (Sant Andreu), el veterà Vicenç Sousa i David Ramírez

Esports

El jugador atacant Miquel Gasulla es retira
El jugador atacant Miquel Gasulla es retira | Josep Ponferrada (PFotoàlbums)

Després de les vuit baixes confirmades al sènior masculí de waterpolo del CN Catalunya, l'equip que entrena Tato Garcia mira de refer-se amb jugadors de la casa i noves incorporacions. De moment, el conjunt de Can Toda ha incorporat l'atacant Pablo Gómez, provinent del CN Sant Andreu i format al CDN Boadilla madrileny. També ha fitxat pel Catalunya David Ramírez, que de les categories inferiors del CN Barcelona ha fet el salt aquesta temporada al primer equip cenebista, subcampió de Divisió d'Honor. El tercer reforç prové del CN L'Hospitalet, que aquesta temporada s'ha quedat a les portes de l'ascens a Primera Divisió: es tracta de l'atacant Vicenç Sousa, amb una llarga trajectòria a la Divisió d'Honor després d'haver jugat amb el CN Echeyde canari, club on es va formar, i el CW Navarra. 

El Catalunya masculí intenta d'aquesta manera compensar la marxa del porter Òscar Materredona, el defensor Pau Linares i l'atacant Pol Prat al CE Mediterrani; el fitxatge de l'atacant Albert Ponferrada per l'Atlètic Barceloneta, que torna al seu club de procedència; i l'ingrés dels atacants Gerard Cuacos i Víctor Andrade  a les files del CN Mataró.  Aquestes baixes se sumen a la marxa del boia Jordi Gascon a la Universitat de Berkeley, als Estats Units. També s'afegeix la retirada com a jugador de Miquel Gasulla, després de cinc temporades al primer equip masculí. Gasulla, atacant de posició, ha estat el segon més veterà del conjunt, per darrere de Rai Santiveri.